Κώστας Αποστολάκης: η απίστευτη αποκάλυψη για το διαζύγιο

Ποια η απίστευτη αποκάλυψη του Κώστα Αποστολάκη για το διαζύγιο με την Αμέλια Αναστασάκη;

Μπορεί μέχρι πριν από δύο χρόνια ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Αποστολάκης να δήλωνε ορκισμένος εργένης και κατά του γάμου, ωστόσο, τα σχέδιά του φάνηκε πως άλλαξαν.

Ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη, που ήταν παντρεμένοι τα τελευταία δύο χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, παίρνοντας διαζύγιο.

Η υπόθεση μεταξύ Κώστα Αποστολάκη και Αμέλιας Αναστασάκη έλαβε αρκετή δημοσιότητα με τον ηθοποιό να δηλώνει στην Espresso “Το αποφασίσαμε από κοινού κι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου μας, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικές. Άλλωστε έχουμε ένα παιδί που λατρεύουμε και η επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του”.

“Εγώ αν και παντρεύτηκα, ήμουν κατά του γάμου. Ωστόσο, όταν αγαπάς έναν άνθρωπο που πιστεύει σ’ αυτόν τον θεσμό, δεν είναι κόπος να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη κι αν εσύ έχεις άλλα πιστεύω. Το ήθελε η Αμέλια, το ήθελαν και οι γονείς μου και έτσι δεν κακοκάρδισα κανέναν. Επί της ουσίας αυτό που κάνει μία σχέση να αντέχει στο χρόνο είναι η αλήθεια των συναισθημάτων και η εσωτερική της δύναμη!” δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μιχάλης Μητρούσης για το διαζύγιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.