Λένα Σαμαρά: ποια είναι η “άγνωστη” κόρη του πρωθυπουργού

Ποια είναι η μονάκριβη κόρη του Αντώνη Σαμαρά Λένα που μαγνήτισε με την εμφάνιση της;

Τα φώτα της δημοσιότητας μαγνήτισε με την εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή η Λένα Σαμαρά, κόρη του πρωθυπουργού, η οποία μαζί με τον πατέρα της ταξίδεψαν στην Πύλο, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν, έπειτα από αρκετό καιρό, μαζί o Αντώνης Σαμαράς και η κόρη του Λένα. Ο πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Λένα Σαμαρά, η οποία είναι το πρώτο του παιδί και έχει πάρει το όνομά της από τη γιαγιά της και μητέρα του Αντώνη Σαμαρά, Ελένη (Λένα) Ζάννα.

Η 23χρονη Λένα Σαμαρά με τα μακριά, καστανά μαλλιά, αν και δεν έδειξε ιδιαίτερα άνετη μπροστά στον φακό, δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Μάλιστα, ένα από τα θέματα που προξένησαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δημιούργησαν ποικίλα σχόλια ήταν το γεγονός πως, αν και πατέρας και κόρη μπήκαν την ίδια στιγμή πίσω από τα παραβάν για να ψηφίσουν, η Λένα Σαμαρά ήταν αρκετά σύντομη και περίμενε αρκετά λεπτά τον πατέρα της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δημόσιες εμφανίσεις της Λένας Σαμαρά στο πλευρό των γονιών της είναι σπάνιες. Τελευταία φορά που την είχε απαθανατίσει ο φακός ήταν πριν από πέντε χρόνια, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2009, στο Ηρώδειο, όπου στο πλευρό του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά παρακολούθησε τους «Ορνιθες» του Αριστοφάνη.

Αυτό που προκαλεί πάντοτε εντύπωση είναι η εξαιρετική ομοιότητα της Λένας Σαμαρά με τη μητέρα της, η οποία όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη.

Εκτός από τις σπουδές της, η Λένα Σαμαρά διακρίνεται και για την εξαιρετική της τεχνική στο τένις, αφού ασχολείται από μικρή ηλικία με το άθλημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.