Malaysia Airlines: στο φως η τραγική πορεία του boeing ως τη συντριβή

Τι δείχνουν οι δορυφόροι από την απογείωση του boeing της Malaysia Airlines ως τη συντριβή του;

Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την εξαφάνιση του μοιραίου boeing της Malaysia Airlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση ΜΗ370 και ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Οι αρχές της Μαλαισίας έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα δορυφορικά δεδομένα, που χρησιμοποιήθηκαν για να προσδιοριστεί η πορεία της πτήσης ΜΗ370 του boeing της Malaysia Airlines, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου.

Η διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την Inmarsat για να παράσχει τις 47 σελίδες των δεδομένων που είχε καταγράψει η βρετανική εταιρεία δορυφόρων, καθώς και επεξηγηματικές σημειώσεις, ενώ την ίδια στιγμή, οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων στο boeing 777 της Malaysia Airlines είχαν ζητήσει τη δημοσιοποίηση των ανεπεξέργαστων δεδομένων των δορυφόρων ώστε αυτά να υποβληθούν σε περαιτέρω αναλύσεις.

Παρά το γεγονός οτι τα συστήματα επικοινωνίας της πτήσης ΜΗ370 είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, το boeing των αερογραμμών Malaysia Airlines έστελνε σήματα που εκπέμπονταν από τους σταθμούς εδάφους και αναμεταδίδονταν από τους δορυφόρους.

Τα σήματα «τοποθετούσαν» το boeing της Malaysia Airlines στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, όπου φέρεται ότι συνετρίβη μετά την εξάντληση των καυσίμων, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανοικτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις για το που βρίσκεται το Boeing της Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.