Πανελλήνιες 2014: οδηγίες στη δήλωση του μηχανογραφικού δελτίου

Ποιες είναι οδηγίες για τη δήλωση του μηχανογραφικού δελτίου για τις Πανελλήνιες 2014; Ποιες είναι οι οδηγίες συμπλήρωσης από το Υπουργείου Παιδείας.

Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα το μηχανογραφικό δελτίο αλλά και τις οδηγίες συμπλήρωσης του για τις Πανελλήνιες 2014, στο οποίο εντάσσεται και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν το μηχανογραφικό δελτίο 2014 για τα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ Β’ ή εκείνο για τα ΕΠΑΛ Α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 15 Ιουνίου οι μαθητές θα μπορούν να πάρουν από τα σχολεία τους έναν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ανήκουν στις κατηγορίες των πολύτεκνων, των τρίτεκνων και των κοινωνικών κριτηρίων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι μεταγγραφής, δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια ενέργεια τώρα, αλλά μετά τις εξετάσεις και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πρέπει να καταθέσουν μια αίτησή στο τμήμα υποδοχής για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους, στο αντίστοιχο τμήμα.

Ακόμη, οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, μετά τις 15 Ιουνίου θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσουν με το Λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Διαβάστε 8 συμβουλές για σίγουρη επιτυχία στις Πανελλαδικές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.