Μιχαλολιάκος Εκλογές 2014: δήλωση-σοκ για σχέση Μώραλη-Χρυσής Αυγής

Ποια η απίστευτη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τις σχέσεις Μώραλη-Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις Εκλογές 2014;

Μια δήλωση, που θα συζητηθεί έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, η οποία δεν έχει αποδειχθεί αν είναι απόρροια του αποτελέσματος των Εκλογών 2014 ή όντως ισχύει.

Μετά τη δεύτερη θέση, που κατέλαβε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στις Δημοτικές Εκλογές 2014, προέβη σε μια απίστευτη δήλωση, που αφορά στις σχέσεις, που έχει ο πρώτος σε ψήφους για τον Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με τη Χρυσή Αυγή.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος “Είναι γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι ενιαίο και υψηλό στο λεκανοπέδιο. Πώς έγινε στην Αθηνά να παίρνει 16% και στον Πειραιά 5%; Συμμετέχω στις εκλογές από το 1974. Αυτά που συμβαίνουν στον Πειραιά δεν είχαν συμβεί ποτέ», ανέφερε καταγγέλλοντας παρουσία «φουσκωτών» σε εκλογικά τμήματα και προπηλακισμούς εις βάρος του και κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

«Πραγματικοί αρχηγοί του συνδυασμού είναι οι κύριοι Μαρινάκης και Κόκκαλης και έχουν βάλει μπροστά τον κ. Μώραλη, ο οποίος δεν είναι αυτόφωτος πολιτικός. Είναι ένα παιδί υπουργού του ΠΑΣΟΚ που είχε προσληφθεί από τον Κόκκαλη και ως παιδί υπουργού είχε θέσει υποψηφιότητα δύο φορές για την αυτοδιοίκηση, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Εγώ αν εκλέγει θα συνεργαστώ μαζί του για τα προβλήματα του Πειραιά. Δεν ξέρω όμως αν ο κ Μαρινάκης θα αφήσει τον κ. Μώραλη να συνεργαστεί. Γνωστές είναι και οι σχέσεις μεταξύ Μαρινάκη και του [Αχιλλέα] Μπέου, αλλά ο κ. Μπέος πήγε καλύτερα από τον κ. Μαρινάκη στο Βόλο» προσέθεσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ανέφερε ακόμη ότι στον Πειραιά υπήρξε απίστευτη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς ο συνδυασμός Μαρινάκη-Μώραλη ξόδεψε παρά πολλά χρήματα. Κατήγγειλε πως μέχρι και ιερείς μοίραζαν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ μαζί με τα κοτόπουλα. «Όλες οι καταγγελίες που έγιναν επιβεβαιώθηκαν παρά τις διαψεύσεις του κ. Μώραλη. Δεν είναι τυχαίο που ο (Θοδωρής) Δρίτσας αναφερόταν σε αυτούς και όχι σε μένα που είμαι η δημοτική πλειοψηφία. Όμως ο Πειραιάς την Κυριακή θα απαντήσει. Θα δώσει απάντηση δημοκρατίας και ήθους» δήλωσε.

Διαβάστε γιατί ο Σπηλιωτόπουλος έγινε έξαλλος με τον Κακλαμάνη μετά τις Εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.