Νατάσα Σακαγιάννη: συγκλονίζει η μυστηριώδης εξαφάνισή της

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της τότε 20χρονης εγκυμονούσας, Νατάσας Σακαγιάννη; Τι αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ;

Η υπόθεση εξαφάνισης της τότε 20χρονης εγκυμονούσας, Νατάσας Σακαγιάννη, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και κυρίως τον τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης.

Η Νατάσα Σακαγιάννη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 19 Ιουλίου 2001, από το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ήταν παντρεμένη και είχε ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια, που τότε ήταν 20 και 5 μηνών, αντίστοιχα.

Με την πρόφαση πως θα επισκεπτόταν το γυναικολόγο της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, η Νατάσα Σακαγιάννη εξήλθε του σπιτιού της και από εκείνη την ημέρα αγνοείται.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Νατάσας Σακαγιάννη στο «Τούνελ», λίγο πριν το μοιραίο πρωινό η νεαρή εγκυμονούσα είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο για να της πει πως θα πήγαινε στο γιατρό. Ήταν σχεδόν τριών μηνών έγκυος. Της υποσχέθηκε πως θα την ξανακαλούσε μόλις επέστρεφε στο σπίτι της στην Αλικαρνασσό. Οι ώρες περνούσαν χωρίς να πάρει κάποιο νέο της. Μόλις βράδιασε, ένα τηλεφώνημα από το περιβάλλον του συζύγου της κόρης της, άλλαξε τη ζωή της. Την πήραν για να τη ρωτήσουν αν η Νατάσα ήταν μαζί της…

Ωστόσο, μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τη Νατάσα Σακαγιάννη να φεύγει εκείνο το πρωί από το νοσοκομείο με το μηχανάκι της. Η πλευρά του συζύγου της, ισχυρίστηκε πως η νεαρή μητέρα πήρε το λεωφορείο της γραμμής για να πάει στο γιατρό. Σύμφωνα με τη μητέρα της το μηχανάκι της βρέθηκε το ίδιο βράδυ που εξαφανίστηκε έξω από το σπίτι της στην Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα, η 20χρονη τότε Νατάσα Σακαγιάννη είχε προβλήματα στον γάμο της, ενώ είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να φύγει με το πρώτο της παιδί, αλλά ξαναγύρισε. Ήταν πολύ ευαίσθητη και φοβόταν μήπως της συμβεί κάτι κακό. Προφητικά έλεγε στη μητέρα της : «Αν χαθώ, θα με ψάχνεις στη Νικολούλη και δεν θα με βρεις… Μόνο οι φωτογραφίες μου θα σου μείνουν…».

Διαβάστε τις εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.