ΝΕΡΙΤ: πασίγνωστος τραγουδιστής αποκτά τη δική του εκπομπή

Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής αποκτά τη δική του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ; Πώς προέκυψε η συνεργασία της ΝΕΡΙΤ με τον τραγουδιστή;

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να ερμηνεύει μοναδικά τα τραγούδια του, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας αλλάζει ρόλο και αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης εκπομπής στη ΝΕΡΙΤ.

Η συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση ΝΕΡΙΤ «κλείδωσε» πρόσφατα και ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας , μέσα από την προσωπική του σελίδα, στο facebook θα παρουσιάζει την εκπομπή με τίτλο Μουσική Παντού. Μουσικοί, που παίζουν unplugged σε κάθε γωνία της πρωτεύουσας θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου project, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 21.00.

Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας έγραψε, μεταξύ άλλων, στο facebook για τη συνεργασία του με τη ΝΕΡΙΤ:

maravegias«Όλα ξεκίνησαν με την προτροπή της Βίκυς Λάσκαρη για την υλοποίηση μιας ιδέας που είχα μοιραστεί μαζί της εδώ και πολύ καιρό για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής όπου αγαπημένοι, κυρίως Έλληνες μουσικοί θα παίζουν και θα τραγουδούν σε κάθε γωνιά της πόλης. Χωρίς όφωνα και καλώδια. Σε τρένα, σε λεωφορεία και πλατείες. Σε πλοία, σε αυλές και πάνω σε ποδήλατα. Μουσική παντού. Με πολλή λαχτάρα έγραψα και σκηνοθέτησα την εκπομπή, με την πολύτιμη βοήθεια του δ/ντη φωτογραφίας Γιώργο Παπανδρικόπουλο, αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής» και ανέφερε αναλυτικά τους συντελεστές του.

Δείτε ποιος ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.