ΟΣΦΠ -ΠΑΟ: πώς ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΟΑΚΑ

Πώς ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ;

Το πολυπόθητο μπρέικ στο ΟΑΚΑ το οποίο του επιτρέπει να κάνει όνειρα τίτλου πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 69-64του Παναθηναϊκού και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Την ανατροπή στους τελικούς των πλέι-οφ της Basket League πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του Παναθηναϊκού μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με σκορ 69-64 και “έσπασε” την έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος, παίρνοντας κεφάλι στη σειρά με 2-1 νίκες.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Ολυμπιακού, με καλές επιλογές στην επίθεση και υπεροχή στα ριμπάουντ, πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει ως και τους 16 πόντους στην τρίτη περίοδο και τους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Πειραιωτών.

Ωστόσο, στην τελευταία περίοδο το ματς έγινε θρίλερ, καθώς οι παίχτες του Παναθηναϊκού βελτίωσαν πολύ την απόδοσή τους και έφτασαν σε απόσταση βολής, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Μετά την αποψινή νίκη του, ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε πώς δολοφονήθηκε άγρια ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Τζόνι Περόσο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.