Βίκυ Σταμάτη: γιατί απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης μετά τις απόπειρες αυτοκτονίας

Γιατί απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη; Πόσες απόπειρες αυτοκτονίας έχει κάνει;

Για αρκετό διάστημα ακόμη, φαίνεται πως θα παραμείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη, μετά την ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να μην κάνει δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής της.

Το δικαστήριο, με ομόφωνη απόφασή του και με την αντίστοιχη απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα στην αίτηση αναστολής της Βίκυς Σταμάτη, αρνήθηκε, στην καταδικασμένη σε 12ετη κάθειρξη, την έξοδό της από τις φυλακές.

Από πλευράς του ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε “Από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή έχει 6 μήνες ακούσια νοσηλεία και 3 απόπειρες σε βάρος της ζωής της. Δεν πρόκειται για αυτοκτονιούλες για το θεαθήναι”.

“Δεν υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργών που κατέβηκαν από το αεροπλάνο και διοικούσαν την Ελλάδα; Δικάζεται ως Βίκυ Σταμάτη ή επειδή ήταν γυναίκα του Τσοχατζόπουλου; Θεωρείται ότι έκανε ξέπλυμα επειδή αγόραζε. Πόσο αγόραζε κυρία πρόεδρε;” προσέθεσε ο δικηγόρος της.

Τονίζεται, πως στα πλαίσια της όλης διαδικασίας κατέθεσαν γιατροί και συγγενικά πρόσωπα της Βίκυς Σταμάτη, επισημαίνοντας ότι μόνο η αποφυλάκισή της και η επανασύνδεσή της με το γιο της θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας της.

Διαβάστε πώς σχεδίαζε τον θάνατό της στη φυλακή, η Βίκυ Σταμάτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.