Zvetlozar Zahariev: αυτός είναι ο παιδόφιλος παιδίατρος των Ιωαννίνων [φωτο]

Ποιος είναι ο Zvetlozar Zahariev, που κατηγορείται για παιδοφιλία; Δείτε τη φωτογραφία του παιδόφιλου παιδιάτρου των Ιωαννίνων.

Σάλος επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων με την υπόθεση του παιδόφιλου παιδιάτρου, Zvetlozar Zahariev, στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της πόλης.

Ο Zvetlozar Zahariev, που κατηγορείται για κατοχή ακατάλληλου παιδικού υλικού, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από τις αστυνομικές αρχές Ιωαννίνων, ενώ πριν τη σύλληψή του βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Βούλγαρος παιδίατρος, Zvetlozar Zahariev του Gueorguiev και της Jorgania, γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1967 στη Βουλγαρία, είναι πλέον αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ακατάλληλου παιδικού υλικού, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.

Η δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του Zvetlozar Zahariev, χρονικής διάρκειας 15 ημερών, σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Δείτε τον παιδόφιλο παιδίατρο των Ιωαννίνων, Zvetlozar Zahariev:
παιδοφιλος

Διαβάστε πώς δρούσε ο παιδόφιλος παιδίατρος, Zvetlozar Zahariev.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.