Boeing Malaysia airlines: ποιος ο βασικός ύποπτος για τη μυστηριώδη εξαφάνιση

Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του boeing της Malaysia airlines σύμφωνα με νέο σενάριο;

Στο σενάριο που θέλει τον πιλότο του Boeing της Malaysia Airlines με τους 239 επιβάτες να είναι ο βασικός ύποπτος για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους στις 8 Μαρτίου επιστρέφουν οι Αρχές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Sunday Times», το ενδεχόμενο αυτό έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο, επειδή οι ερευνητές που «ξεσκόνισαν» τον εξομοιωτή πτήσης του Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ εντόπισαν διαγραμμένο ένα σχέδιο πτήσης του boeing της Malaysia airlines με προορισμό απομονωμένο νησί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Το ίδιο σχέδιο πτήσης προέβλεπε προσγείωση ενός αεροσκάφους boeing της Malaysia airlines σε «κοντό» διάδρομο προσγείωσης.

Το δεύτερο στοιχείο για το boeing της Malaysia airlines που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι βασικός ύποπτος είναι ο 53χρονος Άχμαντ Σαχ είναι ότι αντίθετα με τον συγκυβερνήτη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν είχε κανένα οικογενειακό ή προσωπικό σχέδιο για το μέλλον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα, η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το boeing της Malaysia airlines να κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης, αλλά, αν τελικά ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας, τότε ο πιλότος είναι ο βασικός ύποπτος.

Δείτε ποιες οι αποκαλύψεις που θα γίνουν σε βιβλίο-φωτιά για το Boeing των Μalaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.