Ευαγγελία Κουταλίδου, Next Top Model: αγνώριστη μετά την πλαστική [φωτο]

Δείτε την πρώην παίκτρια του Next Top Model, Ευαγγελία Κουταλίδου μετά την πλαστική.

Μπορεί με τη συμμετοχή της στο Next Top Model, να είχε εντυπωσιάσει τόσο με τις ικανότητές της όσο και με την “παράξενη” ομορφιά της, ωστόσο, η Ευαγγελία Κουταλίδου δεν φαινόταν ιδιαιτέρως ευχαριστημένη από την εμφάνισή της.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η Ευαγγελία Κουταλίδου υπεβλήθη σε πλαστική μύτης, ενώ η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της γι αυτήν την αλλαγή.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ευαγγελίας Κουταλίδου στο περιοδικό People:

Πώς αποφάσισες να κάνεις πλαστική στη μύτη;

Το είχα πάντα στο μυαλό μου. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν κάνει πολλές πλαστικές. Απλά είναι τόσο τέλειες, που δεν τις καταλαβαίνεις. Νιώθω τυχερή, γιατί και με τη μύτη που είχα πριν δούλεψα πολύ και σε κάποιες δουλειές με έπαιρναν μόνο για αυτό το λόγο. Πρόσφατα, βρήκα έναν εξαιρετικό γιατρό και τον εμπιστεύτηκα. Είχα κάνει ραντεβού και με άλλους πλαστικούς στο παρελθόν, αλλά είχα τρομάξει. Το ήξερε μόνο το γραφείο μου, η οικογένειά μου και ο σύντροφός μου.

Δεν φοβήθηκες για το αποτέλεσμα;

Το πρόσωπό μου είναι εργαλείο για τη δουλειά μου και βέβαια ήμουν πολύ φοβισμένη. Ήταν τέσσερις ώρες χειρουργείο, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει. Όταν μου έβγαλε το νάρθηκα, σοκαρίστηκα, έβαλα τα κλάματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μέρα με τη μέρα αλλάζει η μύτη και βλέπω συνέχεια αλλαγές. Είμαι στα τελικά στάδια και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Τι σχόλια έχεις πάρει μέχρι σήμερα;

Όλοι μου λένε «καλά έκανες». Σίγουρα είναι μια τεράστια αλλαγή, αλλά έγινε όπως έπρεπε. Γενικά οι πλαστικές επεμβάσεις πρέπει να γίνονται αν δεν νιώθεις καλά, αλλά με μέτρο και σιγά σιγά.

Πέρασες και έντονη ακμή, ειδικά όταν ήσουν στο παιχνίδι, αν θυμάμαι καλά.

Ναι, αλλά ευτυχώς έχει λυθεί το θέμα. Είχα φαγεσωρική ακμή, δηλαδή υπάρχει εγκλωβισμένο σμήγμα που κάνει ανάγλυφο το δέρμα χωρίς πύον ή ορατή φλεγμονή. Το έχω ξεπεράσει τώρα, με ιατρική βοήθεια.

Ξεκίνησες το μόντελινγκ στα 18 σου. Το έκανες κρυφά από τους γονείς σου;

Όχι, έγινε ακριβώς το αντίθετο! Η μητέρα μου έστειλε φωτογραφίες μου σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Μου τηλεφώνησαν και κλείσαμε ραντεβού. Πήγα μόνο και μόνο για να μην εκθέσω τη μαμά μου. Όταν μου είπαν ότι κάνω και τους αρέσω, δεν το πίστευα. Εγώ ήθελα να γίνω αστυνομικός, και μάλιστα να μπω στη Δίωξη Ναρκωτικών ή το ΣΔΟΕ. Ονειρευόμουν να πατάξω το έγκλημα! Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα γινόμουν μοντέλο. Ήμουν κλασικό αγοροκόριτσο. Έπαιζα όλη μέρα ποδόσφαιρο και κυνηγητό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία και μετακομίσαμε οικογενειακώς στις Σέρρες όταν ήμουν 12 ετών. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας μου δούλευε σε εταιρεία με φορτηγά. Οι γονείς μου καμαρώνουν πολύ για μένα και όσα έχω κατακτήσει μέχρι τώρα. Και στο Next Top Model οι δικοί μου έκαναν την αίτηση για μένα.

Έχεις καλές αναμνήσεις από το παιχνίδι;

Ήμουν 19 στα 20 και ήμουν στο μόντελινγκ σχεδόν ενάμιση χρόνο. Ήμουν τρομερά αγχωμένη. Ήταν δύσκολο γιατί ήμασταν έγκλειστες. Βέβαια, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και έκανα νέες φίλες. Υπήρχε ανταγωνισμός, αλλά υπάρχει παντού. Η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική. Άλλη ομορφιά η καθεμία, άλλοι οι στόχοι της για τη δουλειά. Πιο πολλή κακία και ζήλια θα έλεγα ότι έχω δει, παρά ανταγωνισμό.

Δείτε την Ευαγγελία Κουταλίδου μετά την πλαστική:
Evaggelia-Koutalidou-People54-2

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντένια από το Next Top Model.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.