Ισαβέλλα Δάρρα: η μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Ισαβέλλα Δάρρα; Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στην σελίδα της στο Facebook.

Η Ισαβέλλα Δάρρα είναι μια γυναίκα ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό. Με φιλανθρωπική δράση, συμμετοχή σε εθελοντικές ενέργειες και μεγάλη επιρροή στα κοινά του Δήμου της, στον Βύρωνα.

Η ομορφότερη γυναίκα της ευρώπης πριν απο κάποια χρόνια πλεόν δε θυμίζει σε τίποτε το καυτό μοντέλο με τις προκλητικές πόζες που έκανε τότε μέχρι και τον Αλέν Ντελόν να υποκλιθεί στην ομορφιά της. Είναι μια μαμά εξίσου εντυπωσιακή, γοητευτική που εν έτει 2014 δε μασάει τα λόγια της.

Η ζωή την έκανε σκληρή. Όπως και η μάχη χρόνια τώρα με την σκλήρυνση κατα πλάκας. Εδώ και χρόνια παλεύει με το θεριό, μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια την οποία και αντιμετωπίζει με γενναιότητα δύναμη και θάρρος. Δύναμη παίρνει μόνο απο το παιδί της.

Η χρονιά φέτος ήταν ανατρεπτική για την Ισαβέλλα Δάρρα. Εντάσεις… ο χωρισμός με τον άντρα της… οι εκλογές… η αρρώστια. Τι να κάνει κι αυτή έσπασε και έγραψε λίγα λόγια μέσα απο την ψυχή της.

Λίγα λόγια για την Ισαβέλλα Δάρρα

Η Ισαβέλλα Δάρρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επιμελής μαθήτρια, από πιτσιρίκα είχε κλίση στα γράμματα αλλά και στις τέχνες.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Κυριολεκτικά! Τα γνωρίζει και τα δύο άπταιστα. Εχει σπουδάσει στο Ωδείο του Φίλιππου Νάκα μουσική και μάλιστα συνθέτει και η ίδια. Μιλάει πέντε γλώσσες: εκτός από γαλλικά (και ελληνικά φυσικά) θα συνεννοηθείς μαζί της τέλεια σε αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά.

Επίσημη πρώτη: Το 1997 (19 ετών τότε) στέφθηκε πανηγυρικά Μις Ελλάς. Από τότε της άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες για λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας.

Δυνατή στιγμή: Μερικούς μήνες αργότερα, όταν στο Κίεβο της Ουκρανίας πήρε τον τίτλο της Μις Ευρώπη, χαρίζοντάς τον για τέταρτη φορά στην Ελλάδα. Μετά τη νίκη δήλωνε: «Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά οι άνθρωποι του καναλιού (σ.σ.: του ΑΝΤ1) με βοήθησαν πολύ, ακόμα και στο Κίεβο».

Στιγμή αδυναμίας: Τον περασμένο Αύγουστο, όταν ταξίδεψε στη Σύρο για να πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας του Θοδωρή Τρανούλη. Εμφανώς αδυνατισμένη, λιποθύμησε λίγο πριν από το show, με αποτέλεσμα πολλοί να υποστηρίξουν ότι τη… χτύπησε νευρική ανορεξία. Η ίδια έδωσε συνέντευξη μιλώντας για το θέμα και υποστήριξε πως η κατάρρευσή της οφειλόταν σε αδιαθεσία. Είπε ότι είχε χάσει (απλώς) δύο κιλά μετά τη γέννηση του γιου της και πως το βάρος της είναι σταθερό (52-54 κιλά).

Διαβάστε τι έγραψε η Ισαβέλλα Δάρρα για την σκλήρυνση κατά πλάκας:

Desktop13

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.