Λεμεσός: σοκάρει ο θάνατος 35χρονης, πώς βρέθηκε

Πώς βρέθηκε νεκρή μια 35χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό;

Συγκλονισμένη είναι η Λεμεσός της Κύπρου από τον θάνατο μιας 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή -από περαστικό- σε εγκαταλελειμένη πολυκατοικία.

Ο άνδρας, που εντόπισε την άτυχη 35χρονη στη Λεμεσό αντιλήφθηκε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης προσήλθαν στη σκηνή, όπου επιβεβαίωσαν την τραγική κατάληξη της 35χρονης γυναίκας, ενώ αμέσως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια,.

Μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε χθες, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη έπασχε από κίρρωση του ήπατος, στην οποία οφείλεται και το μοιραίο, ενώ από αυτό το σημείο ξεκίνησε και ο “μαραθώνιος” της εξακρίβωσης των στοιχείων της από την Αστυνομία.

Από την έρευνα της Αστυνομίας φάνηκε πως η 35χρονη ήταν ρουμανικής καταγωγής και είχε υιοθετηθεί σε μικρή ηλικία από ζευγάρι Κυπρίων. Αρχικά ζούσε στη Λευκωσία, ωστόσο κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι της για να μείνει μόνη στη Λεμεσό, συχνά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, ενώ η εξάρτησή της από το αλκοόλ δεν της επέτρεπε να εργαστεί.

Διαβάστε πώς πέθανε ο Τίτο Βιλανόβα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.