Mega: γιατί έκοψε το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων

Γιατί το Mega έκοψε το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων; Διαβάστε τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν τις νυχτερινές ειδήσεις του Mega.

Παρελθόν αποτελεί το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο μεταδιδόταν για χρόνια στις 00.30. Το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κάνει περικοπές και να συμμαζέψει τα οικονομικά του, αρχίζοντας το ψαλίδισμα από την ενημέρωση.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο αποφασίστηκε από τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού να καταργηθούν οι νυχτερινές ειδήσεις, τις οποίες παρουσίαζε πότε η Λίζα Δουκακάρου και πότε ο Σωτήρης Δανέζης. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν θα αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως, στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού (ο συνάδελφός της έχει και την εναλλακτική του διεθνούς ρεπορτάζ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίζα Δουκακάρου θα αναλάβει την παρουσίαση του μεσημεριανού ή του μονόλεπτου δελτίου ειδήσεων του καναλιού το απόγευμα, εναλλάξ με άλλους δημοσιογράφους του Mega. «Το κανάλι αποφάσισε να διακόψει τις νυχτερινές ειδήσεις. Γνωρίζω ότι γίνονται περικοπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η συνεργασία μου με τον σταθμό, αλίμονο, είμαι τόσα χρόνια εδώ. Θα βρεθεί άλλος τρόπος για να συνδράμω στην ενημέρωση, στα δελτία ή στις εκπομπές» δηλώνει στην «Espresso» η δημοσιογράφος.

Μάλιστα από εδώ και στο εξής στον ενημερωτικό τομέα θα αλλάξουν και οι βάρδιες των τεχνικών και των ρεπόρτερ. Η τελευταία βάρδια θα ολοκληρώνεται στις 22.00.

Αυτή η απόφαση του καναλιού έχει αναστατώσει τους εργαζομένους, που φοβούνται για νέο κύμα απολύσεων ή εθελουσίας εξόδου. Τα νέα δεδομένα στο Mega -με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων– δεν είναι ενθαρρυντικά και επιβάλλεται να υπάρξουν λύσεις.

Διαβάστε γιατί η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη θα απομακρυνθεί από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.