Μικρή Μαντλίν: σε ποια νέα περιοχή ξεκινούν έρευνες

Σε ποια περιοχή ξεκινούν νέες έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν Μακάν που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2007;

Έπειτα από παύση δύο ημερών, η αστυνομία στην Πορτογαλία αρχίζει εκ νέου σήμερα τις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν Μακάν.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες στο θέρετρο Praia da Luz, από όπου είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το καλοκαίρι του 2007 η μικρή Μαντλίν είχαν σταματήσει την περασμένη Δευτέρα.

Σήμερα «μεταφέρονται» σε δύο άλλες περιοχές κοντά σε κάμπινγκ, σε έναν στενό δρόμο έξω από το θέρετρο. Η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στην Praia da Luz, με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι στο εγγύς μέλλον αναμένεται να γίνουν πολλές προσαγωγές υπόπτων για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εντοπισμό τουλάχιστον τριών υπόπτων. Ο αριθμός των υπόπτων για τη μικρή Μαντλίν αναμένεται να αυξηθεί.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν πλήθος τεχνικών, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέεται με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Μεταξύ άλλων στο έργο των ερευνών συνδράμουν αστυνομικοί σκύλοι.

Δείτε ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.