Μουντιάλ 2014, Ελλάδα-Κόστα Ρίκα: oι εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Εθνικής

Ποια αναμένεται να είναι η ενδεκάδα της Ελλάδας στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2014;

Την τελευταία της προπόνηση στο Αρακαζού πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί στις 20:30 ώρα Ελλάδος για το Ρεσίφε όπου θα αναμετρηθεί με την Κόστα Ρίκα την Κυριακή στις 23:00 ώρα Ελλάδος, για τη φάση των “16” του Μουντιάλ 2014, στο γήπεδο “Αρένα Μπερναμπούκο”.

Ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε σχήμα όμοιο με αυτό που έφερε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ σύμφωνα με τις ενδείξεις της σημερινής προπόνησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα ξεκινήσει με τον Κατσουράνη στη βασική ενδεκάδα, που επιστρέφει από την τιμωρία και έχει γίνει μεγάλος ντόρος στην Ελλάδα με την παρουσία του, αλλά με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ακόμη, στο κέντρο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ανδρέας Σάμαρης που μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε με τους “Ελέφαντες”.

Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, που θα κριθεί από το βαθμό ετοιμότητάς του μετά τον τραυματισμό στον προηγούμενο αγώνα. Πάντως, ο Σάντος φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν με την Ακτή και τους προορίζει για την αρχική ενδεκάδα στο ιστορικό παιχνίδι, όπου αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους: Καρνέζη (εφόσον είναι έτοιμος) στο τέρμα. Από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα: Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέβα. Στο χώρο του κέντρου: Καραγκούνη, Μανιάτη, Σάμαρη. Δεξιά στην επίθεση Σαλπιγγίδη, αριστερά Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή Σαμαρά.

Διαβάστε ποιο το φιάσκο με τον Σάντος πριν τον αγώνα Ελλάδα-Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2014, τι λένε οι αστρολογικές εκτιμήσεις πριν τον αγώνα Ελλάδα-Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ 2014 και τα πάντα γύρω από το Μουντιάλ 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.