Η αιχμηρή απάντηση του παπά που διέκοψε κακήν κακώς τη βάπτιση [video]

Ποια η αιχμηρή απάντηση του παπά, που διέκοψε τη βάπτιση ενός 3χρονου κοριτσιού, επειδή δεν ήθελε να βαπτιστεί; Δείτε το βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο από την… παραλίγο βάπτιση ενός 3χρονου κοριτσιού, με τον παπά να ρωτάει τη μικρή αν θέλει να βαπτιστεί και όταν εκείνη απαντά “Όχι”, ο ιερέας διακόπτει τη διαδικασία του μυστηρίου.

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κλιτς Αρχιμανδρίτης ιερού ναού Σωτήρος στο Μόναχο, μιλώντας στο STAR, είχε ενημερώσει τους γονείς να εκκλησιάζονται πιο τακτικά, για να δει το παιδί πως θα γίνει η βάπτιση, “Να είναι όμορφη βάπτιση. Προσωπικό μου θέμα, δεν μου αρέσει να τελείται ένα μυστήριο με αυτό τον τρόπο. Δε μπορώ να κάνω βάπτιση με τη βία. Η εκκλησία δεν το απαγορεύει” ανέφερε.

Στη διάρκεια της βάπτισης, το παιδί εμφανίζεται εκνευρισμένο με τη διαδικασία, γεγονός που κάνει τον παπά να το ρωτήσει ξανά και ξανά αν θέλει να βαπτιστεί. Όταν εκείνο αρνείται κατ’ επανάληψη, ο ιερέας διακόπτει το μυστήριο υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να βαπτίσει κάποιον παρά τη θέλησή του.

Αν και οι γονείς της τρίχρονης Λυδίας αντιδρούν στην απόφαση του παπά, εκείνος παραμένει ανένδοτος. Βγάζει το πετραχήλι του και αποχωρεί αφήνοντας τους παρευρισκόμενους!

Δείτε το βίντεο με τον “διάλογο” του παπά και της 3χρονης Λυδίας λίγο πριν τη βάπτιση:
https://www.youtube.com/watch?v=d3wBaI4IEBY

Διαβάστε ποιος ο παπάς που παίζει φλογέρα χωρίς… φλογέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.