Χαμός στη Βουλή: άγρια επεισόδια και βρισιές με Τατσόπουλο και Μίχο

Ποια τα άγρια επεισόδια μεταξύ Τατσόπουλου-Μίχου στη Βουλή;

Χαμός έγινε σήμερα στη Βουλή κατά την διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Παππά.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής αποκάλεσε στο τέλος της ομιλίας του «άθλιους» τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας ότι ο λαός δεν θα τους λυπηθεί, με τον ανεξάρτητο -πλέον- βουλευτή, Πέτρο Τατσόπουλο να φωνάζει «άντε ρε φασίστες».

Η άτάκα του Πέτρου Τατσόπουλου, έκανε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να φωνάξει «σκάσε, σκάσε ρε λιγδιάρη», ενώ ύβρεις εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή εξαπέλυσε και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος επίσης σηκώθηκε οργισμένος από το έδρανό του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, αμύνθηκε αποκαλώντας εκ νέου «φασίστες» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Δημήτρη Κουκούτση να απαντά «Σκάσε ρε αδερφ*! Πούστ*δες».

Μετά από αυτά, σειρά είχε και ο Νίκος Μίχος, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε με απειλητική διάθεση προς τον Πέτρο Τατσόπουλο, με τον Νίκο Παππά να του φωνάζει με αγωνία από το βήμα της Βουλής «Νίκο! Νίκο!» προκειμένου να τον αποτρέψει από το να κινηθεί εναντίον του.

Τα χειρότερα απεφεύχθησαν με παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη που συγκράτησε τον Νίκο Μίχο αλλά και του Πύρρου Δήμα που σηκώθηκε και έκανε νόημα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να σταματήσει λέγοντάς του «κάνε πίσω».

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις Μιχαλολιάκου που “καίνε” τον Μουρούτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.