Τίνα Σταματιάδη: ποια η πάμπλουτη πρώην σύζυγος του Μάκη Γιαννουσάκη

Ποια η πάμπλουτη πρώην σύζυγος του Μάκη Γιαννουσάκη, Τίνα Σταματιάδη;

Παντρεμένος με μια πάμπλουτη γυναίκα, την Τίνα Σταματιάδη, φαίνεται πως ήταν ο εφοπλιστής Μάκης Γιαννουσάκης, ο οποίος “πιάστηκε” από την αστυνομία για την υπόθεση του καρτέλ ηρωΐνης.

Η Τίνα Σταματιάδη, είναι κόρη ενός πανέξυπνου και υπερδραστήριου επιχειρηματία, ο οποίος απέκτησε τεράστια περιουσία στην Αφρική. Ο Νίκος Σταματιάδης, λένε όσοι τον γνώρισαν, ήταν πάντοτε ανοιχτοχέρης, ειδικά με τους δικούς του ανθρώπους. Στο πρόσωπο του γαμπρού του, Μάκη Γιαννουσάκη, έβλεπε έναν ικανό, έξυπνο και φιλόδοξο άνδρα.

Πέρα από ιδιοκτήτης πάμπολλων ακινήτων, ο πατέρας της Τίνας Σταματιάδη, ήταν γνωστός σε συγκεκριμένους κύκλους για τα μεγάλα στοιχήματα που έπαιζε σε παρτίδες τάβλι με άλλους πάμπλουτους συμπαίκτες, αλλά και για την άμεση καταβολή των υπέρογκων ποσών, επειδή συνήθως έχανε. Οταν επέστρεψε στην πατρίδα από το Καμερούν και εγκαταστάθηκε αρχικά με ενοίκιο στη Φιλοθέη, οι επίσης εύποροι περίοικοι είχαν εντυπωσιαστεί με την οικονομική άνεση ενός ανθρώπου στου οποίου το ισόγειο του τρίπατου σπιτιού διέμεναν καμιά δεκαριά μαύροι υπηρέτες. Προφανώς τους είχε φέρει μαζί του από την Αφρική.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η Τίνα Σταματιάδη και ο Μάκης Γιαννουσάκης γνωρίζονται από την εποχή που πήγαιναν μαζί σχολείο, παντρεύονται το 1993 και κάνουν δύο παιδιά, τον Νίκο και τον Μιχάλη.

Η Τίνα Σταματιάδη είναι μια όμορφη, κοινωνική και ιδιαίτερα ευχάριστη στην παρέα γυναίκα, που τρέφει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, εμπιστεύεται τυφλά τον σύζυγό της και λατρεύει τους δύο γιους της.

Μετά τον χωρισμό τους, η Τίνα Σταματιάδη ξαναέφτιαξε τη ζωή της με τον επίσης, συλληφθέντα για την υπόθεση του καρτέλ ηρωΐνης, Στάθη Μιχάλαινα, ενώ δεν σταμάτησε να έχει επαφές με τον πρώην σύζυγό της, Μάκη Γιαννουσάκη.

Διαβάστε ποιος ο πεθερός του Μάκη Γιαννουσάκη, Νίκος Σταματιάδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.