Τσέλσι Κλίντον: πώς βγάζει σχεδόν 27.000 δολάρια το λεπτό

Πώς η Τσέλσι Κλίντον βγάζει σχεδόν 27.000 δολάρια το λεπτό;

Πριν από λίγες ημέρες, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε δημόσια ότι η οικογένειά της έφυγε από το Λευκό Οίκο βουτηγμένη στα χρέη.

Σαφώς και πλέον δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα, όχι μόνο γιατί η ίδια και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πληρώνονται για να κάνουν ομιλίες, αλλά και επειδή η κόρη τους Τσέλσι Κλίντον έφτασε στο σημείο να βγάζει 26.724 δολάρια το λεπτό. Θυμόμαστε άλλωστε τον Έλληνα επιχειρηματία που βγάζει κέρδος 11.000 ευρώ το λεπτό. 

Αυτό προκύπτει από την αποκάλυψη του συμβολαίου που είχε η Τσέλσι Κλίντον με το NBC News. Σύμφωνα με το Politico, η Τσέλσι Κλίντον συμφώνησε για 600.000 το χρόνο όταν μπήκε στην ομάδα του τηλεοπτικού δικτύου, ως «ειδική ανταποκρίτρια», το Νοέμβριο του 2011.

Άρα αν γίνουν οι κατάλληλοι υπολογισμοί, η Τσέλσι Κλίντον κέρδισε περίπου 26.724 δολάρια για κάθε λεπτό που βρέθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα».

Σύμφωνα όμως με το Business Insider σε ένα άλλο ρεπορτάζ, η ακριβοπληρωμένη κόρη του πρώην προέδρου Τσέλσι Κλίντον πήρε αυτό το ποσό για 14 εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα ως ειδική ανταποκρίτρια στον «αέρα». Μάλιστα ακόμα περισσότερη εντύπωση προκαλεί ότι τα ρεπορτάζ της αυτά από το 2011 έως τώρα μετά βίας έχουν καλύψει 58 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου.

Η συνεργασία της με το κανάλι άλλαξε βέβαια. Πλέον δεν έχει ετήσιο συμβόλαιο αλλά μηνιαίο, προκειμένου να υπάρχει το περιθώριο της διακοπής σε περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις εκλογές του 2016.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Χίλαρι Κλίντον όταν της πέταξαν ένα παπούτσι κατά τη διάρκεια ομιλίας σε συνέδριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.