Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, δίκη: ράκος μετά την απόφαση-κόλαφο

Ποια η απόφαση-κόλαφος του δικαστηρίου για τον πρώην δήμαρχο, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο;

Συνεχίζεται για 44η μέρα η δίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και ο εισαγγελέας της έδρας, Δημήτρης Νάιντος, ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση δια παραλείψεως -κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου από άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση δια παραλείψεως.

Όπως δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν ράκος καθόλη τη διάρκεια της δίκης, ενώ βρισκόταν συνεχώς με το κεφάλι στραμμένο στο πάτωμα. Η πρώτη κίνηση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου ήταν να αγκαλιάσει τη γυναίκα του.

Σημειώνεται, πως μετά τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγήθηκε, την ενοχή του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια για τις πράξεις της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση -μετατρέποντας την αρχική κατηγορία που ήταν αυτήν της ηθική αυτουργίας στην υπεξαίρεση- και της απλής συνέργειας στην πλαστογραφία.

Διαβάστε γιατί σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.