Χάρης Θεοχάρης: ποιους και γιατί απειλεί ότι θα “μιλήσει”

Ποιους απειλεί ο Χάρης Θεοχάρης μετά την παραίτησή του;

Τρέχει και δεν φθάνει η Κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη, αφού μετά την αντίθεση της Κομισιόν σε αυτήν την κίνηση έχει να αντιμετωπίσει και τις απειλές του πρώην γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων.

Όπως αποκάλυψε το MEGA ο Χάρης Θεοχάρης ισχυρίζεται πως δεχόταν πιέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού.

Μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης μία μέρα μετά την παραίτησή του μίλησε για την αποχώρησή του και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται πως ο κ.Θεοχάρης έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και τελικά κατηγορούνταν εκείνος.

Ταυτόχρονα, ο Χάρης Θεοχάρης ανέφερε “Δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα, γιατί δεν έχω κάνει κάτι τομέα μου, για να το νιώσω… Αν κάποιοι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα». Και τα καρφιά δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο πρώην ΓΓ Εσόδων είπε «Δεν έχω πάρει κανένα μέτρο. Τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εγώ τα υλοποιώ. Πήρα δομές κατεστραμμένες και, βήμα-βήμα, παρά τα λάθη, πιστεύω ότι η εκτίμηση του έργου θα είναι ανεκτίμητη».

Πάντως, το πλέον σίγουρο είναι πως η Κυβέρνηση ήταν αποφασισμένη να απομακρύνει τον Χάρη Θεοχάρη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για πολλά λάθη, τα οποία είχαν αντίκτυπο στις Ευρωεκλογές 2014.

Διαβάστε τι γράφει η προκήρυξη για τη θέση του Χάρη Θεοχάρη ποια η αιχμηρή απάντηση του Χάρη Θεοχάρη μετά την παραίτηση, ποιο το παρασκήνιο της παραίτησης Χάρη Θεοχάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.