Χριστίνα Παππά: τι αποκάλυψε για σχέση με Βαρβιτσιώτη

Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά για τη σχέση της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες, που θέλουν τη Χριστίνα Παππά να διατηρεί δεσμό με τον Υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ιδίως μετά τις φωτογραφίες και τις… χειρονομίες από πλευράς Υπουργού.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο People:

Είναι εύκολο για μια γυναίκα να μιλάει για την ηλικία της;

Για να είμαι ειλικρινής, αν ήμουν μόνη μου, θα έκρυβα μερικά χρόνια! Αλλά έχω ένα παιδί που είναι γεννημένο το 1985, οπότε δεν το κάνω. Από την άλλη, λένε ότι είμαι 50 και 55! Έτσι, καλύτερα να λέω εγώ την ηλικία μου, για να μη με μεγαλώνουν! Είμαι συμβιβασμένη με την εικόνα μου. Ξέρεις, μετά τα 40, βλέπεις την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση, βλέπεις αλλαγές, δεν μπορείς να είσαι όπως στα 25 σου! Αλλά σ’ όποιον αρέσουμε! Πηγαίνω στη δερματολόγο μου, την Ντόλη Φατσέα, και κάνω ό,τι χρειάζεται το πρόσωπό μου, θεραπείες με botox και υαλουρονικό οξύ. Και κάνω μηχανήματα για το σώμα μου, επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Λέω «ναι» σε τέτοιες θεραπείες, αλλά φοβάμαι τις πλαστικές!

Ισχύει ότι συνεργάτης σου σε ένα από τα εστιατόρια που έχεις μαζί με το γιο σου σου έστειλε εξώδικο;

Ναι, είναι αλήθεια. Χωρίς να θέλω να πω πολλά, θα πω ότι απάντησα και εγώ με εξώδικο αλλά και μηνύσεις. Αυτό που συνέβη είναι αποτέλεσμα της καλοσύνης μου, που την εκμεταλλεύονται. Θα ήθελα να έχω ένα σύντροφο, όχι για να με στηρίζει οικονομικά, αλλά για να είναι η κολόνα μου. Να βάζει κάποιους ανθρώπους στη θέση τους. Με έχει κουράσει το ότι είμαι μόνη μου και τα καταφέρνω έτσι τόσα χρόνια. Είχα σχέσεις στη ζωή μου φυσικά, αλλά δεν κράτησαν. Αυτός που με στηρίζει σε αρκετά θέματα είναι ο Γιάννης Παπαποστόλου, με τον οποίο είχαμε σχέση δύο χρόνια και είναι ο δικηγόρος μου. Κι ένας ακόμα πρώην σύντροφός μου, που ζει στο εξωτερικό και δεν έγινε ποτέ γνωστή η σχέση μας. Τον αγαπώ πολύ και εκείνος με στηρίζει. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου, αλλά όχι σύντροφος. Θα ήθελα έναν άντρα δίπλα μου, δυνατό. Να με πιάσει από το χέρι και να μου πει «κούκλα μου, τι έχεις; Θα τους τσακίσω όλους!».

Το γιο σου τον μεγάλωσες για να γίνει άντρας-στήριγμα μιας γυναίκας σαν αυτόν που περιγράφεις;

Δυστυχώς όχι. Τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου. Συναισθηματικό, καλό, γενναιόδωρο. Φυσικά κι έχει ελαττώματα, αλλά –όχι επειδή είμαι μαμά του– είναι πολύ καλό παιδί. Και με τις γυναίκες και με τις συνεργασίες του.

Σου τα λέει όλα;

Όχι, αλλά τα μαθαίνω. Κλασικότατη Ελληνίδα μαμά! Θέλω να ξέρω τι κάνει. Η μάνα το παιδί της το βλέπει πάντα παιδί, όσων ετών κι αν είναι. Έχω γνωρίσει κοπέλες του γιου μου. Άλλες τις συμπάθησα, άλλες όχι. Του έλεγα τη γνώμη μου, αλλά επειδή κάνει πάντα το αντίθετο, σταμάτησα. Θέλω μια κοπέλα για το γιο μου που να τον πηγαίνει μπροστά. Αυτός είναι ο ρόλος της γυναίκας.

Ποιος σε ενημέρωσε για το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, που δημοσίευσε φωτογραφία σου από την Πάρο με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;

Ο Μιλτιάδης! Μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει. Ο κόσμος, αντί να κοιτάξει την ουσία, ασχολείται με κάτι άσχετο. Έτυχε να υπάρχει σημαντικότατο θέμα επικαιρότητας μέσω μιας τεράστιας επιτυχίας –που είναι επίτευγμα για μένα– του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κι ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη! Δεν έκανε έγκλημα. Κάνει τέλεια τη δουλειά του, με μια μεγάλη επιτυχία εκείνες τις μέρες, την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά, μια επιτυχία που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Ασχολήσου μ’ αυτό, ρε φίλε, και όχι με το αν έπιασε το μπούτι μου. Του αξίζει του Μιλτιάδη ένα «μπράβο». Όλοι οι πολίτες είμαστε αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς, αλλά πιστεύω πως ο συγκεκριμένος είναι εξαίρεση. Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Ο Μιλτιάδης είναι πανέξυπνος και θα πάει πολύ μπροστά, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Αλλά είναι και άνθρωπος! Θα ταμπουρωθεί σε ένα δωμάτιο επειδή είναι υπουργός; Δεν θα έχει φίλους και προσωπικές στιγμές; Δηλαδή, αν δεν είχε κάνει καλά τη δουλειά του, τι θα έλεγαν;

Σε ενόχλησε που χρεώθηκες μια σχέση;

Κάναμε μια πλάκα μεταξύ μας, ότι μου κόβει τα τυχερά, σε φιλικό επίπεδο. Με ενόχλησε που χρεώθηκα κάτι που δεν ίσχυε, αλλά μακάρι ένας άνθρωπος με τη γοητεία, την εξυπνάδα και την αύρα του Μιλτιάδη να ήταν ο σύντροφός μου. Τιμή μου και καμάρι μου να ήταν ο σύντροφός μου! Έλα, όμως, που δεν είναι… Αγχώθηκα για τον αντίκτυπο που μπορεί να είχε σε εκείνον. Στενοχωριέμαι που βλέπω να γράφουν ότι έχω απασχολήσει με τις σχέσεις μου. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχω κάνει κανένα βαρβάτο ερωτικό σκάνδαλο.

Πώς και δεν προέκυψε ποτέ τίποτα μεταξύ σας;

Είναι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μόνο φίλοι σου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είμαστε φίλοι, αδέλφια! Στους πέντε φίλους που έχω οι τρεις είναι άντρες. Με τον Μιλτιάδη είμαστε φίλοι περίπου δεκαπέντε χρόνια. Και πριν γνωριστούμε, εγώ ανέκαθεν ψήφιζα μπαμπά Βαρβιτσιώτη!

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες της Χριστίνας Παππά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.