YFSF: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μπεκατώρου σε Toni Sfino

Δείτε τη μοναδική μεταμόρφωση της παρουσιάστριας Μπεκατώρου σε Toni Sfino στο YFSF.

Στον τελικό του σόου Your face sounds familiar ήρθε η σειρά της Μαρίας Μπεκατώρου να πάρει την… κρυάδα και να μεταμορφωθεί κι εκείνη σε κάποιο πρόσωπο είτε της εγχώριας showbiz, είτε της παγκόσμιας, ακριβώς όπως κάνουν και όλοι οι παίκτες-celebritiesπου συμμετέχουν.

Η ίδια η Μπεκατώρου στο YFSF διάλεξε να «γίνει» ο Tonis Sfinos. Φόρεσε περούκα, ροζ πουκάμισο, παντελόνι καμπάνα και τραγούδησε το Τζέκινς Χανς.

Όμως δεν τα πήγαινε και τόσο καλά, γι’ αυτό και χρειάστηκε ιδιαίτερα μαθήματα από τον κανονικό Toni Sfinos, ο οποίος εμφανίστηκε ανάμεσα στο κοινό, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησαν παρέα στο YFSF.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια Μπεκατώρου τον ρώτησε όλο νόημα: «Του χρόνου τι κάνεις;» κάνοντάς του πρόταση να πάρει μέρος στο επόμενο σόου.

Ενώ εκείνος της ζήτησε να μπλέξουν τα μουστάκια τους, γιατί δεν έχει φιλήσει ποτέ… ένα μουστάκι. Η παρουσιάστρια του YFSF ζήτησε από τον σύζυγό της να κλείσει τα μάτια και κατόπιν αντάλλαξαν ένα φιλί. Κατόπιν πήγαν στην κριτική επιτροπή για να ακούσουν τα σχόλιά τους.

Δείτε στο βίντεο τον χαμό που δημιουργήθηκε με το ανοιχτό φερμουάρ του Ζαχαράτου στο YFSF.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.