Ζωή Κωνσταντοπούλου: ποιες οι προκλητικές δηλώσεις για τρομοκρατία

Ποιες οι προκλητικές δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την τρομοκρατία;

Χαμός έγινε στη Βουλή με τις απόψεις των Κουράκη-Κατριβάνου για τον Σάββα Ξηρό, ενώ μια ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πυροδότησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Όλα άρχισαν όταν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ.Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη θέση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου και Κουράκη να μεταβούν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά και να καταθέσουν υπέρ του αιτήματος του Σάββα Ξηρού να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ’ οίκον λόγω της κατάστασης της υγείας του και ο διάλογος, που ακολούθησε ήταν ο εξής:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Πέστε μας για τον κ. Ξηρό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τρομοκρατία είναι η δική σας κυβέρνηση. Την μεγαλύτερη τρομοκρατία την ασκεί η δική σας κυβέρνηση. Σε αυτή την χώρα κ. Τριαντάφυλλε κουκούλες δεν φόρεσε ποτέ η Αριστερά.

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις θέλει να επαναφέρει η κα Κωνσταντοπούλου. Υπάρχουν θύματα της τρομοκρατίας, που δεν μπορούν να μιλήσουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σας όρισαν εσάς εκπρόσωπο; Αυτά αλλού… Αυτόν τον λαϊκισμό δεν τον χρησιμοποίησαν ούτε οι συνήγοροι των θυμάτων

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Λαϊκίζετε ενώ η χώρα είναι σε αυτήν την θέση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς φέρατε τη χώρα σε αυτή την θέση.

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Να κοιτάτε καλύτερα το σπίτι σας εσείς.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τάσου Κουράκη για τον Σάββα Ξηρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.