Aντζελίνα Τζολί: βίντεο ντοκουμέντο με σύριγγες, κόκα και ηρωίνη [video]

Δείτε το βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί να είναι χρήστης ηρωίνης και κοκαίνης.

Τις εικόνες σοκ έδωσε στην δημοσιότητα καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών που υποστηρίζει πως η διάσημη σταρ ήταν πελάτης του για χρόνια. Οι εικόνες προκαλούν σοκ στο Χόλυγουντ, με τους θαυμαστές της Αντζελίνα Τζολί να μην μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα που αντικρίζουν στο βίντεο ντοκουμέντο, σε αυτή την άθλια κατάσταση, είναι το ίνδαλμα τους.

Αγνώριστη από την κατάχρηση των ναρκωτικών, παραπατάει και με δυσκολία στέκεται στα πόδια της. Και όμως είναι η ίδια γυναίκα που έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό ως πρέσβειρα του ΟΗΕ, για το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο και την αγάπη της για τα παιδιά.

Τα κατακόκκινα μάτια της, θυμίζουν «αίμα» τα χέρια της κατατρυπημένα από τις σύριγγες.

Η κάμερα καταγράφει την άθλια κατάσταση της την ώρα που μιλά στο τηλέφωνο με τον πατέρα της. Αυτός που μαγνητοσκοπεί την Αντζελίνα Τζολί είναι όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο έμπορος ναρκωτικών της. Ο άνθρωπος που την προμήθευε με ηρωίνη.

Ο καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών Franklin Meyer «τράβηξε» το 16λεπτο βίντεο με την Τζολί το 1999. Εκείνη τη μέρα η διάσημη ηθοποιός τον είχε καλέσει στο διαμέρισμα της στο Μανχάταν για να την προμηθεύσει με ηρωίνη και κοκαΐνη.

Η Αντζελίνα που δεν έχει αρνηθεί πως στο παρελθόν έκανε πράγματα που έχει μετανιώσει, έχει δηλώσει πως έζησε μια σκοτεινή και επικίνδυνη περίοδο που λίγο έλλειψε να της στοιχίσει την ζωή.

Το βίντεο που δημοσίευσε πρώτο το «TheNationalEnquirer», έχει προκαλέσει σεισμό στο λαμπερό χώρο του θεάματος καθώς είναι η πρώτη φορά που όλος ο κόσμος αντικρίζει την εκθαμβωτική Τζολί στην τραγική αυτή κατάσταση.

Στις εικόνες διακρίνεται να χάνει τα λόγια της και να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια της, την ώρα που η κατάσταση του διαμερίσματος της μαρτυρά πως την διάσημη σταρ την νοιάζει μόνο ο εφιαλτικός και παραπλανητικός κόσμος των ναρκωτικών.

Ο ίδιος ο Meyer σε δηλώσεις του στο περιοδικό αποκαλύπτει : «Η Αντζελίνα ήταν πελάτης μου για πολλά χρόνια. Της πουλούσα ηρωίνη και κοκαΐνη. Μια μέρα με κάλεσε και μου είπε να περάσω από το σπίτι της. Μου είπε πως θέλει να της φέρω ναρκωτικά. Εκείνη την μέρα είχα αγοράσει την κάμερα και αποφάσισα να την πάρω μαζί μου. Όταν έφτασα της έδωσα τα ναρκωτικά και εκείνη με έδωσε τα λεφτά».

Μάλιστα ο έμπορος των ναρκωτικών, στην ίδια συνέντευξη δηλώνει πως έβλεπε την Τζολί δυο ή τρείς φορές την εβδομάδα, είτε στο διαμέρισμα της είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων, με το αστέρι του Χόλυγουντ να αγοράζει κοκαΐνη ή ηρωίνη αξίας 100 δολαρίων. Ήταν η εποχή που η Τζολί έκανε τις μεγάλες κινηματογραφικής επιτυχίες της πρωταγωνιστώντας ως η διάσημη αρχαιολόγο Lara Croft, ταινίες που την καθιέρωσαν στο κόσμο του θεάματος και της showbiz και απογείωσαν την καριέρα της.

Δείτε το βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί να είναι χρήστης ηρωίνης και κοκαίνης:
https://www.youtube.com/watch?v=I3gLZKfpwHY

Διαβάστε τι περίεργο συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.