Boeing, Ουκρανία: ποιοι ήταν οι 298 επιβάτες και τα 80 παιδιά [φωτο]

Ποιοι ήταν οι 298 επιβάτες του μοιραίου boeing; Δείτε τις φωτογραφίες των επιβατών του boeing που έπεσε στην Ουκρανία.

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για την τραγωδία, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένα επιβατικό Boeing της Malaysia Airlines, κατερρίφθη από πυραύλους στην Ανατολική Ουκρανία.
εξω

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες των 298 επιβατών του Boeing.

Ανάμεσα στις αδικοχαμένες ψυχές ήταν και 80 παιδιά, όπως και ο πιο σημαντικός ερευνητής στη μάχη για την καταπολέμηση του AIDS.

Η οικογένεια του Νικ Νόρις από την Αυστραλία, έκανε διακοπές, στην Ολλανδία, με τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον 12χρονο Μο, την 10χρονη Έβι και τον 8χρονο Ότις.

Οι γονείς των τριών παιδιών αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους ενώ τα παιδιά με τους παππούδες τους, μπήκαν στο μοιραίο Boeing 777 για να γυρίσουν στο σπίτι τους, στην Αυστραλία ώστε να είναι έτοιμα για όταν ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Μια τετραμελής οικογένεια από την Ινδονησία, ξεκληρίστηκε κυριολεκτικά, αφού επιβάτες ήταν ο Τζον Πόλισεν με τη γυναίκα του Γιουλι Χαστίνι αλλά και τα δυο παιδάκια τους, ο 5χρονος Μάρτιν και η 3χρονη Σρι.

Μεταξύ των νεκρών είναι και 100 από τους κορυφαίους ερευνητές στον κόσμο για το AIDS, που ταξίδευαν στη Μελβούρνη για να συμμετάσχουν σε συνέδριο. Όπως σας είχαμε γράψει και νωρίτερα στο star.gr, ανάμεσα τους ήταν ο Ολλανδός ερευνητής Γεπ Λανγκ, από τους πιο γνωστούς στον κόσμο αλλά και ο Γκλεν Τόμας, εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στη λίστα με τα θύματα των επιβατών του boeing είναι και η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, Ελαίν Τοχ, ένα ακόμη ζευγάρι, ο Άλμπερτ Ριζκ και η σύζυγός του Μαρί, η καλόγρια Φιλομινα Τέρναν και ο 20χρονος Ρίτσαρντ Μέιν.

Δείτε τις φωτογραφίες με τους επιβάτες του Boeing που έπεσε στην Ουκρανία:

Διαβάστε ποιο είναι το ηχητικό ντοκουμέντο για το Boeing των Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.