Γιώργος Σαμαράς: ο έρωτας για τη Φουρέϊρα και οι… πρώην

Ποιες οι πιο γνωστές πρώην κοπέλες του Γιώργου Σαμαρά;

Τον τελευταίο καιρό, ο άσσος της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργος Σαμαράς φαίνεται πως απασχολεί έντονα την επικαιρότητα, τόσο εξαιτίας της συμμετοχής του στο Μουντιάλ όσο και λόγω της συγκινητικής σχέσης του με τον μικρό Jay.

Το γεγονός αυτό, έκανε πολλούς να ασχοληθούν και με άλλες εκφάνσεις της ζωής του Γιώργου Σαμαρά αλλά και με το μεγάλο κεφάλαιο “πρώην” που τον ακολουθεί.

Οι πιο γνωστές πρώην σχέσεις του Γιώργου Σαμαρά, ήταν ο δεσμός, που διατηρούσε -για σύντομο χρονικό διάστημα- με την Χριστίνα Στεφανίδη, η οποία πλέον είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Κονέ αλλά κυρίως η σχέση του με την Κατερίνα Καινούριου.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούριου για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά “Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να βγω δημόσια με κάποιον και να παραδεχτώ ότι είναι σχέση μου, αν δεν ήταν αληθινό. Για να το κάνω αυτό-και το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου- ήταν πάρα πολύ αληθινό…”.

Πλέον, όμως, ο Γιώργος Σαμαράς διατηρεί δεσμό με την όμορφη τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέϊρα, με την οποία είχαν γνωριστεί 6 χρόνια πριν, και πλέον ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

Διαβάστε ποιο το συγκινητικό μήνυμα του Jay στον Γιώργο Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.