Καλοκαίρι Παντού: τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή στην πρεμιέρα

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha, Καλοκαίρι Παντού;

Ξεκίνησε η καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha “Καλοκαίρι Παντού” με οικοδεσπότες την Κατερίνα Καινούριου και τον Παύλο Σταματόπουλο, οι οποίοι χθες, Δευτέρα 7 Ιουλίου έκαναν πρεμιέρα!

Οι δύο παρουσιαστές μπήκαν από το πρώτο λεπτό στο πλατό του “Καλοκαίρι Παντού” με διάπλατα χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, κρύβοντας όσο γίνεται το άγχος της πρεμιέρας. Η εκπομπή είχε σχετικά γρήγορη ροή, νεύρο και θεματολογία προσαρμοσμένη στη ζέστη του Ιούλη. Το κανάλι φαίνεται πως στηρίζει ένθερμα το συγκεκριμένο project, την επιμέλεια του οποίου έχει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πώς πήγε όμως, από άποψη τηλεθέασης η πρεμιέρα του “Καλοκαίρι Παντού“;

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, οι επιδόσεις του “Καλοκαίρι Παντού” ήταν μέτριες, 15,2% κατέγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -βρίσκονται απέναντι τα πρώτα 45 λεπτά- σημείωνε 16%, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωναν 15,4%.

Στο δυναμικό κοινό, όμως, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου ξέφυγε προς τα πάνω και έκλεισε με μέσο όρο 24,4%, αφήνοντας το “Μελέτησέ το!” στο 16,5% και το “ΦΜ LIVE” στο 14,9%.

Διαβάστε γιατί έκοψαν κάθε επαφή Καινουριού-Ηλιάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.