Σεφερλής: πώς αντέδρασε στον χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού

Πώς αντέδρασε ο Μάρκος Σεφερλής στον χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού;

Άφωνος έμεινε ο Μάρκος Σεφερλής μπροστά στην κάμερα όταν τον ενημέρωσαν για το χωρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Ο ηθοποιός δεν πίστευε στα αυτιά του για τον χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού καθώς στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού mou» ήταν στο πλατό και δεν αντιλήφθηκε να συμβαίνει κάτι περίεργο μεταξύ τους.

«Μου κάνεις πλάκα! Δεν αντιλήφθηκα τίποτα στην τελευταία εκπομπή! Ήταν πολύ αγαπημένοι και πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Εντάξει, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο κάθε ζευγάρι αλλά πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα γιατί ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι, αγαπημένο μου ζευγάρι. Βρέθηκα μαζί τους και στις τελευταίες εκπομπές και στο πάρτι τους και εντάξει τώρα λίγο στεναχωρήθηκα. Δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Βέβαια εκείνοι ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι είναι πιο καλό για εκείνους και πράττουν όπως νομίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ποιο το καρφί για τον χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατατσινού, ποια η αλήθεια για τον χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού, τι έκανε η Μπαλατσινού λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, ποιο το μήνυμα της Μπαλατσινού για τον χωρισμό και ποια η ανακοίνωση του χωρισμού Κωστόπουλου-Μπαλατσινού..

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.