Μουντιάλ 2014: γιατί έξαλλος με τους παίκτες ο Σάντος, τι δήλωσε

Γιατί έγινε έξαλλος με τους παίκτες του ο Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ 2014; Ποιες οι δηλώσεις για την Εθνική μας ομάδα;

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που απόρησαν με τη συμπεριφορά και τα νεύρα του Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ 2014.

Ο Φερνάντο Σάντος -κατόπιν εορτής- ανέφερε πως αιτία του εκνευρισμού του και μάλιστα, της αποχώρησής του κατά τη διάρκεια των πέναλτι ήταν το “μυαλό” των παικτών.

Μάλιστα, μιλώντας στο Radio Noticias, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε «Η ομάδα μας είχε καρδιά όμως όχι το μυαλό που έπρεπε στην παράταση. Η φυσική κούραση μας στοίχισε, μην αφήνοντάς μας να γράψουμε ιστορία στο Μουντιάλ 2014».

Εκτός αυτού, ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι «Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σε αυτό το ματς. Είχαμε και 2-3 ποδοσφαιριστές που ήθελαν πιο πολύ να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ’ ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη και σε αρκετές απώλειες μπάλας».

Διαβάστε τι τηλεθέαση έκανε ο αγώνας Κόστα Ρίκα – Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.