Μουντιάλ 2014: επεισόδια, ξύλο και μαχαιριές μετά τον αγώνα Βραζιλία-Γερμανία [video]

Ποια η εκρηκτική κατάσταση που επικράτησε μετά τον αγώνα Βραζιλία-Γερμανία για το Μουντιάλ 2014;

Η Γερμανία έδειξε την υπεροχή της από το πρώτο μισό του αγώνα χθες το βράδυ προκαλώντας σοκ στους Βραζιλιάνους με το συντριπτικό 7-1 για το Μουντιάλ 2014. Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά των παικτών της εθνικής ομάδας εντός του γηπέδου, με τη συνέχεια να δίνεται στους δρόμους της χώρας.

Οπαδοί της Βραζιλίας αποχωρούν από το γήπεδο δυσαρεστημένοι πριν τη λήξη του αγώνα με τη Γερμανία. Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, επεισόδια ξέσπασαν έξω από το γήπεδο του Μπέλο Οριζόντε με τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρούονται με οπαδούς. Σε άλλα σημεία της πόλης οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν και έκαιγαν σημαίες και φανέλες παικτών φωνάζοντας συνθήματα κατά του Μουντιάλ και της FIFA. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οπαδοί έκαψαν περίπου 20 σταθμευμένα λεωφορεία, κάτι που όμως η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει σαν αντίδραση που σχετίζεται με την ήττα και που ερευνά.

Τα μεγαλύτερα όμως επεισόδια ξέσπασαν στην παραλία της Κόπα Καμπάνα και δεν σχετίζονται με διαμαρτυρία για το σκορ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πολυπληθής, συμμορία πραγματοποίησε ένοπλη έφοδο σε σημείο όπου υπήρχαν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι τουρίστες και ντόπιοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός με τον κόσμο να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση έως ότου εμφανιστεί η αστυνομία.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια μετά τον αγώνα Βραζιλία-Γερμανία στο Μουντιάλ 2014:

Δείτε σε 10 μόνο δευτερόλεπτα τον διασυρμό της Βραζιλίας από τη Γερμανία στο Μουντιάλ 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.