Bucket Challenge: η νέα μόδα που σαρώνει, ποιοι stars έχουν πει το ναι

Ποια η νέα παγκόσμια μόδα με τον τίτλο Bucket Challenge;

Το Buckety Challenge πρόκειται στην ουσία για μια φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει γίνει viral. Διάφορα άτομα, από διάσημους μέχρι άγνωστους, καλούνται να δεχθούν ένα κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι την ώρα που βιντεοσκοπούνται και στη συνέχεια γίνεται… χαμός στα Social Media!

Παράλληλα, λένε στην κάμερα ποιος θα ήθελαν να είναι ο επόμενος που θα κληθεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση!

Το όλο σκηνικό γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα ίδρυμα κατά του καρκίνου.

Δείτε παρακάτω ποιοι αθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουν πάρει μέρος στην πρόσκληση.

O Nτάρεν Φλέτσερ πήρε μέρος στο Bucket Challenge και… δροσίστηκε με παγωμένο νερό στο κεφάλι, ακολουθώντας το δρόμο του Πολ Σκόουλς! Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να κάνει το ίδιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανταποκρίθηκε στην πρόκληση διαφημίζοντας παράλληλα και το μαγιό του και προκάλεσε με τη σειρά του τη Beyonce, τη Jennifer Lopez και τον Lil Wayne.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπουγέλωσε και τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Μαρσέλο, ο οποίος με τη σειρά του προκάλεσε τον Νεϊμάρ.

Ο μεγάλος άτυχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και επιθετικός της Μπαρτσελόνα, δεν είπε όχι στον Μαρσέλο και προσκάλεσε τον… Σούνιγκα, ο οποίος τον έβγαλε νοκ άουτ στο Μουντιάλ και κινδύνευσε ακόμα και να μείνει παράλυτος.

Η… μόδα δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά μπορούμε να πούμε περισσότερο στο μπάσκετ με τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ να δροσίζονται για τα καλά και να κάνουν τη σχετική πλάκα. Ο Κέβιν Ντουράντ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Στιβ Νας και του J.R. Σμιθ, ενώ έδωσε την σκυτάλη στον Ράσελ Ουέστμπρουκ και τον Κέντρικ Πέρκινς.

Ο πλέι μέικερ των Οκλαχόμα Θάντερ δεν δίστασε και μπουγελώθηκε, ενώ ζήτησε να κάνει το ίδιο ο Ερικ Μέινορ και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Οι αστέρες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με τον Τζέιμς Χάρντεν μπροστάρη πήραν μέρος Bucket Challenge, δεχόμενοι κουβάδες με παγωμένο νερό.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπουγελώθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη και πέταξε το μπαλάκι στον Μπάρακ Ομπάμα!’

Ολα τα αστέρια του ΝΒΑ πήραν μέρος στην πρόκληση και δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κόμπε Μπράιαντ με τον σταρ των Λέικερς ( αποδέχτηκε το κάλεσμα των Ντουέιντ Γουέιντ και Ντέρεκ Φίσερ) να μπαίνει ολόκληρος σε μία μπανιέρα με το νερό στους 48 βαθμούς Κελσίου.

Το Bucket Challenge συνεχίζεται και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντικέμπε Μουτόμπο να δεχθεί έναν κουβά με παγωμένο νερό με τον Αλόνζο Μούρνινγκ να είναι ο… επόμενος που δέχτηκε πρόκληση!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.