Όνειρο ήταν: ποια η νέα καθηλωτική σειρά στο MEGA

Ποια είναι η νέα καθηλωτική σειρά στο MEGA, Όνειρο Ήταν; Διαβάστε την υπόθεση της σειράς και την περίληψη του 1ου επεισοδίου.

Η εξαφάνιση ενός ανήλικου παιδιού στιγματίζει για πάντα την οικογένεια στο Όνειρο Ήταν στο MEGA. Η επανεμφάνιση της κοπέλας μετά 14 χρόνια θα δρομολογήσει συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς έρχονται στο φως αναλυτικά γεγονότα από την κακοποίησή της. Η αποθεραπεία της και η κοινωνική της επανένταξη θα δημιουργήσει ανατροπές και συγκρούσεις.

Διαβάστε την περίληψη στο 1ο επεισόδιο του Όνειρο ήταν:

Η οικία του μαθηματικού Κατσιά τυλίγεται στις φλόγες. Ο πυροσβέστης Πάνος Μπόγδανος, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο, ανακαλύπτει στο υπόγειο του σπιτιού μια κοπέλα κλειδωμένη, δεμένη, φανερά κακοποιημένη και δίπλα της ένα μωρό. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί διαπιστώνουν πως η κοπέλα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν και το μόνο που μπορεί να πει είναι μια λέξη: Μπίμπι. Η Ελπίδα Δραγούμη, η οποία ζει στην Κύπρο, ενημερώνεται για το γεγονός από τα δελτία ειδήσεων και όταν ακούει το όνομα, που με δυσκολία προφέρει η κοπέλα, καταρρέει. Πριν από 14 χρόνια, η κόρη της ‘Ηβη Δραγούμη -την οποία αποκαλούσαν χαϊδευτικά Μπίμπι- είχε εξαφανιστεί από την Κύπρο σε ηλικία 10 ετών. Η Ελπίδα, καθώς και ο πρώην σύζυγός της Βίκτωρας, όντας σχεδόν σίγουροι πως αυτή η κοπέλα είναι η κόρη τους, φεύγουν εσπευσμένα για Αθήνα.

Συντελεστές του Όνειρο ήταν:

Στο Όνειρο Ήταν πρωταγωνιστούν: Δανάη Σκιάδη (‘Ηβη Δραγούμη), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Αντώνης Σαντοριναίος), Φίλιππος Σοφιανός (Βίκτωρας Δραγούμης), ‘Αννα Μονογιού (‘Αννα Σαντοριναίου), ‘Εμιλυ Κολιανδρή (Δόμνα Δραγούμη), Χριστίνα Παυλίδου (Ελπίδα Δραγούμη), Νίκη Δραγούμη (Στέλλα Δραγούμη), Σπύρος Καττίδης (Νικόλας Δραγούμης), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Παύλος Συμεωνίδης), Εύα Παπαγεωργοπούλου (‘Αντρια), Αντρέας Φυλακτού (Ορέστης), ‘Ελενα Λιασίδου (Εύα), Χριστιάνα Αρτεμίου (Μαργαρίτα), Πάνος Μακρής (Πάνος Μπόγδανος), Κώστας Σκαφίδης (Αλέξανδρος)

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κούτρας, Spiros.c , Χριστίνα Τρύφωνος

Διαβάστε ποιο πρόσωπο-έκπληξη στη θέση της Όλγας Τρέμη στο MEGA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.