Συνταγή της ημέρας: Ταρτάρ σολομού με κρέμα αβοκάντο και σαλάτα κινόα με καρπούζι

Πενταντόστιμο ταρτάρ σολομού με κρέμα αβοκάντο και σαλάτα κινόα με καρπούζι. Διαβάστε τη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε τη συνταγή για το ταρτάρ σολομού με κρέμα αβοκάντο και σαλάτα κινόα με καρπούζι:

Υλικά συνταγής:

Για την κρέμα αβοκάντο

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρους ψιλοκομμένη
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια τρυφερά, ψιλοκομμένα με τα φιλαράκια τους
  • 2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • Για το ταρτάρ σολομού

  • 300 γρ. φρέσκο σολομό φιλέτο
  • 150 γρ. καπνιστό σολομό
  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 1/2 λεμόνι χυμό και ξύσμα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους πολύ ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο
  • Για τη σαλάτα με καρπούζι και κινοά

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 φέτα καθαρισμένο καρπούζι
  • 1 αβοκάντο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο
  • λίγο χυμό καρπούζι
  • βρασμένη κινόα
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το ταρτάρ σολομού με κρέμα αβοκάντο και σαλάτα κινόα με καρπούζι, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!