Νέο παραλήρημα Σκοπιανών: “Βρήκαμε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου”

Ποιοι οι νέοι… ισχυρισμοί των Σκοπιανών; Πού “βρηκαν” τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Κι ενώ οι αρχαιολογικές έρευνες και ανασκαφές στην Αμφίπολη, με επικεφαλής την Κατερίνα Περιστέρη, προχωρούν με αμείωτο ενδιαφέρον, γίνεται ολοένα και πιο έντονη η ανησυχία των Σκοπιανών, οι οποίοι κυριολεκτικά κινούν γη και ουρανό, προκειμένου να ανακαλύψουν τον περίφημο τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προφανώς σε λάθος κατεύθυνση!

Η εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski Vesnik αναφέρει μάλιστα ότι ομάδα αναζητεί τον τάφο του Μακεδόνα στρατηλάτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου οδηγούμενη από τον αστερισμό της Κασσιόπης, όπως δηλαδή έκαναν οι τρεις μάγοι για να βρουν τον Ιησού στη Βηθλέεμ, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα “Την 21η Ιουλίου, ημέρα γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι επιστήμονες εργάζονταν άγρυπνα στο μικρό γεώγλυφο. Διατείνονται ότι τις πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου, ο αστερισμός της Κασσιόπης βρισκόταν ακριβώς πάνω από το γεώγλυφο της Μπέλα Ζόρα και πως αυτό το στοιχείο είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι εκεί βρίσκεται ο τάφος κάποιας ιδιαίτερα σημαντικής προσωπικότητας”.

Κατά τον υπεύθυνο της έρευνας Νίκολιτς, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν βρίσκεται ούτε στην Αλεξάνδρεια ούτε στην Ελλάδα, αλλά στο Οβτσε Πόλε: «Μία εσωτερική ώθηση παροτρύνει τους ανθρώπους να θέλουν να ενταφιαστούν εκεί όπου έχουν γεννηθεί. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας έχει γεννηθεί στο Οβτσε Πόλε και εκεί βρίσκεται και ο τάφος του, ο οποίος καλύφθηκε εσκεμμένα», δήλωσε ο Κροάτης ερευνητής.

Διαβάστε ποια τα νέα συγκλονιστικά ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.