Zέτα Θεοδωροπούλου: με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή τα είχε

Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή είχε σχέση η Ζέτα Θεοδωροπούλου;

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, γνωστή και ως… κουνελομάνα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη σε πολλούς σχέση της με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Το εκρηκτικό μοντέλο, που ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει, παραδέχεται ότι από μικρή σκοπός της ήταν να… αναδειχθεί. Και μπορεί να μην είχε κάποιον μάνατζερ, τα κατάφερε. Και στο σημείο αυτό παραδέχτηκε ότι είχε δύο χρόνια σχέση με τον Οικονομόπουλο.

«Αν δεν είσαι ψώνιο, δεν πας μπροστά σε αυτόν το χώρο. Εγώ ήθελα από μικρή να αναδειχθώ και παρότι δεν είχα ποτέ κάποιον μάνατζερ, τα κατάφερα. Ποτέ,όμως, δεν έχω πατήσει στην πλάτη κάποιου για να φανώ. Ενώ έχω φίλες που πάνε με πρίγκιπες για να ακουστούν. Παρότι μάλιστα έχω υπάρξει με διάσημο τραγουδιστή, τον Νίκο Οικονομόπουλο, για περίπου δύο χρόνια, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Άλλωστε έχω πάντα τον τρόπο να βρίσκομαι στο επίκεντρο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο περιοδικό YES.

Πάντως, η σχέση της με το νεαρό τραγουδιστή ήταν κοινό μυστικό, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθει επίσημα και από τους δύο.

Δείτε αν η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι Αλβανίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.