Ασημένια Μυρωδιά: τα απανωτά χτυπήματα θανάτου και η αυτοκτονία. Αποκαλύψεις

Τι αποκάλυψε συνεργάτης της παρουσιάστριας και μοντέλου, Ασημένιας Μυρωδιάς;

Συγκλονισμένο είναι ολόκληρο το Πανελλήνια από την αυτοκτονία του γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας, Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ασημένια Μυρωδιά οδηγήθηκε στην αυτοχειρία μετά από μια αποτυχημένη πλαστική μύτης, η οποία παραμόρφωσε το πρόσωπό της, γεγονός, που την είχε αποκόψει και από τον κόσμο.

Το Verysorry, επικοινώνησε με τον επί χρόνια συνεργάτη της Ασημένιας Μυρωδιά, manager Κυριάκο Κερανόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν το μοντέλο στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Κερανόπουλο, η άτυχη Ασημένια Μυρωδιά δεχόταν απανωτά χτυπήματα στην προσωπική της ζωή από τη στιγμή που γεννήθηκε. Έχασε νωρίς τον πατέρα της, μεγάλωσε με τη γιαγιά και τη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της και είναι κατάκοιτη.

Το παζλ της δυστυχίας της συμπλήρωσε και η απώλεια του συντρόφου της με τον οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας κάτι που δεν έγινε ποτέ μιας κι εκείνος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από καρκίνο.

Ωστόσο, το τελευταίο χτύπημα που ήταν και το καθοριστικό, όπως σημειώνει ο κ. Κερανόπουλος, ήταν μία αποτυχημένη επέμβαση που έκανε η Ασημένια Μυρωδιά στη μύτη και η οποία δεν είχε τα επιθυμητά για εκείνη αποτελέσματα παραμορφώνοντας επί της ουσίας την εικόνα της.

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησε η Ασημένια Μυρωδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.