Ελλάδα – Ρουμανία: γιατί δεν έχει φιλάθλους στο Καραϊσκάκη

Γιατί δεν έχει φιλάθλους στο Καραϊσκάκη στον αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία;

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την πρώτο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016 κόντρα στη Ρουμανία.

Θυμίζουμε πως η αποψινή αναμέτρηση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέλεξε στον Πέτρο Μάνταλο στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι λοιπόν, η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός αποτελείται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Ντεμπούτο φυσικά και για τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας.

Με στόχο να βρεθεί για τέταρτη σερί φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεκινάει η πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά της διοργάνωσης κόντρα στη Ρουμανία που ψάχνει ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά την ήττα της από την Εθνική μας στο μπαράζ του περασμένου Νοεμβρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην Εθνική Ελλάδος. Νέος προπονητής, ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, νέα πρόσωπα, ακόμα και εκπλήξεις πρώτου μεγέθους, όπως η κλήση στην Εθνική Ανδρών του Πέτρου Μάνταλου της ΑΕΚ της Β΄Εθνικής και η χρησιμοποίησή του μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα!

Οι ποδοσφαιριστές της Ρουμανίας έχουν φτάσει στο Φαληρικό Στάδιο και πριν από λίγο έκαναν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικό αποτέλεσμα για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος: Ουγγαρία – Β. Ιρλανδία 1-2

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Πρίσκιν στο 75′ όμως οι Βορειοϊρλανδοί έφτασαν στην ανατροπή σε διάστημα επτά λεπτών με τον ΜακΓκίν στο 81′ και τον Λάφερτι στο 88′.

Όπως όλα δείχνουν η Ρουμανία του Βίκτορ Πιτούρκα θα ξεκινήσει με τους: Ταταρουσάνου, Ρατς, Ταμάς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Χόμπαν, Τσίπτσιου, Πιντίλι, Μαξίμ, Μαρικά και Στάνκου.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Ρατς, Ταμάς, Χόμπαν, Κίρικες, Τσίπσιου, Πιντίλι, Μαρικά, Μαξίμ, Στάνκου, Γκριγκόρε

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.