Η Μελέτη, η Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη και τα… χαμένα λεφτά

Τι σχέση έχει η Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη με την Ελεονώρα Μελέτη;

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η νέα βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη, όχι τόσο για την νέα πολιτική της καριέρα αλλά κυρίως εξαιτίας της εμφάνισής της.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη, φαίνεται πως δεν έχει αναστατώσει μόνον τη Βουλή αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία είχαν δοσοληψίες στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρώτο Θέμα, η βουλευτής Χίου στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτρια της εταιρείας «Mastic Spa», της οποίας κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Εκείνο το διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Mastic Spa», ήταν ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Σταυρινούδη – Σόδη, Γιώργος Σόδης, ενώ η ίδια, ήταν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη είδε πως η εταιρεία αδυνατούσε να την πληρώσει. Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια, όπου της επιδίκασαν το ποσό των 49.500 ευρώ, τα οποία όμως δεν έλαβε ποτέ. Όταν η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε πως η «Mastic Spa» προχωρά σε εκκαθάριση, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, για δόλια πτώχευση.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας (η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της), διαβεβαίωναν τότε πως θέλουν να αποδώσουν τα οφειλόμενα, όμως η οικονομική δυσπραγία δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.

Διαβάστε ποιος “ξερογλυφόταν” στην ορκωμοσία της Μαρίας Σταυρινούδη – Σόδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.