Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σχέση της Ρίβα με τον Πιστόριους

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ετυμηγορία για την υπόθεση δολοφονίας της συντρόφου του Όσκαρ Πιστόριους, Ρίβα Στέενκαμπ.
Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ρίβα με τον Πιστόριους;

Συγκλονίζει ακόμη μια συνέντευξη της Κέρι Σμιθ φίλης του μοντέλου, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για την σχέση του θύματος με τον Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.

«Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη νομική γιατί ήξερε καλά πως το μόντελινγκ δεν κρατά για πάντα. Δεν είχε μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Είχε μια ακόμα πιο όμορφη καρδιά», είπε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει την φίλη της: «Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το φέρετρο. Δεν μπορέσαμε να την δούμε», υπογραμμίζοντας ότι η Στέενκαμπ είχε κακοποιηθεί πολύ άσχημα.

Και πρόσθεσε: «Όταν η Ρίιβα χώρισε από τον Αγκρέλα όλοι ανακουφίστηκαν και χάρηκαν όταν στη συνέχεια έκανε σχέση με έναν συμφοιτητή της. Ήταν τρία χρόνια μαζί και πίστευα πως θα παντρευτούν και θα δουλέψουν μαζί. Ένιωσα λοιπόν, μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε πως βγαίνει με τον Πιστόριους».

Κλείνοντας την συνέντευξή της τόνισε: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ούτε οι γονείς της δεν τον είχαν γνωρίσει. Και τελικά τελείωσαν όλα με τον τρόπο αυτόν… Δεν ήταν καθόλου ήσυχη ως άνθρωπος. Θα φώναζε, θα ούρλιαζε, δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό. Τον αγαπούσε τόσο πολύ που είχε τυφλωθεί! Είχε πείσει τον εαυτό της πως ήταν όλα εντάξει. Αλλά δεν ήταν…».

Δείτε πώς ο Πιστόριους “μίλησε” στο twitter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.