Μίκαελ Σουμάχερ: ποια τα ευχάριστα νέα που μεταφέρει η οικογένεια

Ποια τα ευχάριστα νέα, που μετέφερε στα ΜΜΕ η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ;

Συνεχίζεται η μάχη του πρωταθλητή της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη του 2013, κατά τη διάρκεια που έκανε σκι, στο χιονοδρομικό κέντρο του Meribel.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση για αρκετό καιρό σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά το σοβαρότατο χτύπημα που είχε στο κεφάλι, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ξύπνησε και πως η αποκατάστασή του συνεχίζεται.

Πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για το ενδιαφέρον που δείχνουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “woop.gr”.

Ωστόσο, είναι γνωστό πως η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, μετά και την υπόθεση κλοπής των απόρρητων ιατρικών έγγραφων, τα οποία πωλούνταν έναντι 50.000 ευρώ.

Ωστόσο, αν και με το σταγονόμετρο, οι ειδήσεις που φτάνουν είναι καλές από την οικογένεια είναι θετικές, με την τελευταία να αναφέρει «Είναι καλύτερα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Υπήρξε τρομερός γιατί η προσφορά του δεν περιοριζόταν στο απεριόριστο ταλέντο του πίσω από το τιμόνι. Ιδιωτικά ήταν πολύ αυστηρός, ακόμα και ανελέητος, αλλά δημόσια ήταν πάντοτε ο πρώτος που θα υπερασπιζόταν την ομάδα», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και μου λένε πως έχει κάνει μικρή, αλλά συνεχή πρόοδο. Ας ελπίσουμε όλη αυτή η αναμονή να τελειώσει μες τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε».

Διαβάστε ποιες οι εξελίξεις για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.