Η απίστευτη μεταμόρφωση της Τζούλι Μασίνο [φωτο]

Δείτε την εντελώς ανανεωμένη Τζούλι Μασίνο.

Έχοντας χάσει πάνω από 20 κιλά, η γνωστή δασκάλα φωνητικής του Fame Story, Τζούλι Μασίνο, έκανε την επανεμφάνισή της αφήνοντας όλους άναυδους!

Η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, Τζούλι Μασίνο μίλησε στο περιοδικό You για την απάφασή της να αδυνατίσει αλλά και τη διαδικασία, που ακολούθησε.

Όπως δήλωσε η ίδια η Τζούλι Μασίνο “Ηταν την Πρωτοχρονιά του 2009 όταν είπα στον εαυτό μου “δεν θέλω να πεθάνω έτσι» και ξεκίνησα με επιμονή την προσπάθεια να χάσω βάρος. Εχασα 12 κιλά τους πρώτους μήνες και στη συνέχεια έκανα ένα διάλειμμα για 30 μέρες”.

Εν συνεχεία, η Τζούλι Μασίνο δήλωσε «Έχω αλλάξει όλη μου τη διατροφή. Στην αρχή με βοήθησαν κάποια έτοιμα γεύματα μιας εταιρείας που τρως και αδυνατίζεις. Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Μετά είπα στον εαυτό μου: «Τζούλι αφού είσαι καλή μαγείρισσα, μπορείς να το κάνεις μόνη σου». Έτσι άρχισα να μαγειρεύω. Ξεκινάω την μέρα μου ετοιμάζοντας το πρωινό μου, με τοστ ή σάντουιτς, μήλο ή πορτοκαλάδα, ή γάλα με βρόμη, και κάθε δύο μέρες φτιάχνω για μεσημεριανό κοτόπουλο με λαχανικά ή ρύζι βραστό, και σερβίρω σε ωραία πιάτα. Θέλω γύρω μου ομορφιές, χαρούμενα τραπεζομάντιλα, πετσέτες και μαχαιροπίρουνα, σαν να είναι μια special μέρα”, ενώ προσέθεσε:

“Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω σταματήσει τη γυμναστική γιατί αντιμετώπισα πρόβλημα με τη μέση μου. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα να γυμνάζομαι μαζί με την Κατερίνα Θάνου, με την οποία είμαστε φίλες από παλιά, και τώρα συνεχίζω μόνη μου”.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Τζούλι Μασίνο:
τζουλι

Διαβάστε πόσα κιλά έχασε η Δήμητρα Γαλάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.