Αντώνης Βαρδής: είχε παντρευτεί κρυφά με τη Φιλοθέη, ποια η άγνωστη κόρη [φωτο]

Δείτε την άγνωστη κόρη του Αντώνη Βαρδή και της Φιλοθέης.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε πριν λίγες ημέρες η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως αποκάλυψε η Φιλοθέη, η ίδια και ο Αντώνης Βαρδής είχαν παντρευτεί δύο χρόνια πριν, χωρίς κανείς να το μάθει, εκτός βέβαια από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον.

Σήμερα ωστόσο, έρχεται μια νέα αποκάλυψη στο φως, η οποία πραγματικά συγκινεί!

Ο Αντώνης Βαρδής, εκτός από τα δύο βιολογικά παιδιά του, τον Γιάννη και την Καλλιστώ, είχε, σύμφωνα με το newsrebel κι ένα ακόμη, μία κόρη, την όμορφη Ευαγγελία.

Πρόκειται για την κόρη της Φιλοθέης από προηγούμενο γάμο της, η οποία μεγάλωσε μαζί τον μουσικοσυνθέτη και τα παιδιά του σαν να ήταν πραγματικό μέλος της οικογένειας και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο του Αντώνη Βαρδή.

Η 18χρονη κόρη της Φιλοθέης, Ευαγγελία, βρισκόταν κοντά στη μητέρα της, ντυμένη και εκείνη στα μαύρα, με κλαμένα μάτια και τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ήταν όμως κοντά της για να τη στηρίξει και να της δώσει δύναμη μιας και μόλις είχε χάσει, όπως και η ίδια η Φιλοθέη παραδέχτηκε σε συνέντευξη, τον άνθρωπό της.

Δείτε τη φωτογραφία της 18χρονης Ευαγγελίας:
ευαγγελια

Δείτε την πρώτη σύζυγο του Αντώνη Βαρδή και μητέρα του Γιάννη Βαρδη και της Καλλιστώς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.