Σοφία Βούλτεψη “Δεν έχω ακίνητα”: πώς τη διαψεύδει το πόθεν έσχες της (!)

Ποιο το πόθεν έσχες της Σοφίας Βούλτεψη; Πόσα είναι τα ακίνητα, που τελικά έχει στην κατοχή της;

Μπορεί η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στον ΕΝΦΙΑ να υποστήριξε πως ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει αλλά ας… πρόσεχε όταν αγόραζε ακίνητα, ωστόσο και η ίδια δεν φαίνεται να “πάει πίσω” αφού η “Αυγή” έβγαλε στη φόρα το πόθεν έσχες της.

voultepsi-akinita-pothen-esxesΌλοι άλλωστε, θυμούνται την ατάκα της Σοφίας Βούλτεψη στα Παραπολιτικά FM, όταν τοποθετήθηκε για τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας πως “Εγώ δεν έχω ακίνητα“!

Πόση σχέση έχει όμως, η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη με την πραγματικότητα;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Αυγής”, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή η Σοφία Βούλτεψη διαθέτει:

Διαμέρισμα στη Γλυφάδα 239 τμ. που «συμπληρώνεται» από 130 τμ. βοηθητικών χώρων. Το οικόπεδο συνολικά είναι 402 τμ. Το διαμέρισμα αγοράσθηκε το 1985 και είναι κατά 100% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.

Οικία στην Αγία Μαρίνα (Λαγονήσι). Προφανώς πρόκειται για το εξοχικό της υπουργού. Είναι οικόπεδο 516 τμ. επί του οποίου βρίσκεται οικία 71,36 τμ. και ανήκει κατά 50% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.

Πάνω από 2000 τμ. στο Ντράφι (μαζί με το σύζυγό της Θανάση Αγγελόπουλο). Ουσιαστικά πρόκειται για δύο οικόπεδα μέσα σε (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες της) δάσος συνολικής έκτασης 2.019,16 τμ. Η Σ. Βούλτεψη και ο σύζυγός της διαθέτουν έκαστος εξ αδιαιρέτου το 0,0825% της δασικής έκτασης, που συνολικά φτάνει τα 1.224,000 τμ.

Αγροτεμάχιο 750 τμ, στην Αγία Αικατερίνη στη Μάνδρα. Το οικόπεδο ανήκει κατά 75% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη, ενώ, όπως διευκρινίζει, «δεν υπάρχει συμβόλαιο καθώς είναι κληρονομιά από τον πατέρα της.

Την ίδια ώρα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατήγγειλε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη έχει ανώνυμη εταιρεία.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι η Σοφία Βούλτεψη επέλεξε «με το που μπήκε η χώρα στο μνημόνιο το 2010 να δημιουργήσει μιαν ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ανεξάρτητη Δημοσιογραφική Ενημέρωση» και το 2012 «ορίσθηκε διευθύνουσα σύμβουλος της εν λόγω ανώνυμης εταιρείας με πενταετή θητεία».

Η καταγγελία επιβεβαιώνεται και από το πόθεν έσχες της Σοφίας Βούλτεψη όπου εμφανίζεται να είναι μέτοχος σε εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 και να εισέφερε 57.600 ευρώ στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Διαβάστε πού βόλεψε η Σοφία Βούλτεψη σύζυγο, κόρη και κουμπάρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.