Δέσποινα Καμπούρη: γιατί αποχώρησε ξαφνικά από το πρωινό του Σεφερλή

Γιατί η Δέσποινα Καμπούρη αποχώρησε ξαφνικά από το πρωινό του Σεφερλή;

Αυτή κι αν είναι «μπόμπα». Μία εβδομάδα πριν κάνει πρεμιέρα το Mega με Μία του Μάρκου Σεφερλή, πληφορορίες αναφέρουν ότι η Δέσποινα Καμπούρη, που είχε κλείσει από τις πρώτες για την εκπομπή, δε θα είναι τελικά στην ομάδα.

Και μάλιστα τη θέση της παίρνει η Χριστίνα Πολίτη, η οποία ως λένε, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό, αλλά και τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά. Μάλιστα, τη Δευτέρα (6/10) μπορείς να πεις (στην υπερβολή του) ότι έπαιξε ένα θρίλερ με την Καμπούρη, αφού οργίαζαν τα δημοσιεύματα για την ξαφνική αντικατάσταση της, ενώ εκείνη δεν γνώριζε το παραμικρό.

Μάλιστα, βρέθηκε στο νοσοκομείο, ανεβάζοντας φωτογραφίες με ορό. Ωστόσο, όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης (7/10) η Χριστίνα Λαμπίρη, η Δέσποινα Καμπούρη αποτελεί οριστικά παρελθόν από το πρωινό και τη θέση της παίρνει η Πολίτη
«Μέχρι την Παρασκευή ήταν στην ομάδα, ενώ από εκεί και μετά άρχισε να ακούγεται έντονα το όνομα της Χριστίνας Πολίτη οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν στην πορεία, καθώς αποφασίστηκε να ενταχθεί στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Στο, δε, Happy day ανέφεραν ότι η Καμπούρη ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του καναλιού με γραπτό μήνυμα στο κινητό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.