Ελένη Μενεγάκη: ποιες οι πρώτες δηλώσεις του μπάτλερ της, Τσαντ Μπαορί

Ποιες ήταν οι πρώτες δηλώσεις του μπάτλερ της Ελένης Μενεγάκη;

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μία μέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού YOU, που είχε ως βασικό και αποκλειστικό θέμα την εγκυμοσύνη της, έκανε κυριολεκτικά έρευνα για να μάθει ποιος διέρρευσε την πληροφορία.

Πίστεψε ότι ο μπάτλερ, τον οποίο εμπιστευόταν με κλειστά μάτια, ήταν εκείνος που μας μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Δυστυχώς το αποκλειστικό του ΥΟU και τη διαρροή των πληροφοριών την πλήρωσε ο Φιλιππινέζος Τσαντ Μπαορί, που ήταν από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της οικογένειας.

Ο μπάτλερ Τσαντ Μπαορί έφυγε κακείν κακώς από το σπίτι και λίγο έλειψε το θέμα να αποκτήσει και αστυνομική διάσταση, καθώς οι φωνές, τα ουρλιαχτά και οι καβγάδες έφτασαν σε οριακό σημείο!

Ο μπάτλερ Τσαντ Μπαορί, τρέμοντας από οργή, αρνιόταν όλες τις κατηγορίες της Ελένης Μενεγάκη και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η αφεντικίνα του τον κατηγορούσε απροκάλυπτα για προδοσία. Το επεισόδιο έληξε όταν πήρε τα προσωπικά του πράγματα και εξαφανίστηκε.

Το YOU, βρέθηκε με το φωτογράφο του έξω από το σπίτι της Ελένη Μενεγάκη, ακριβώς τη στιγμή που διαδραματίζονταν τα γεγονότα.

“Μιλήσαμε με τον μπάτλερ και τον ρωτήσαμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ο άνθρωπος, τρέμοντας κυριολεκτικά από τα νεύρα του, μας είπε: “Τώρα θα ηρεμήσω, θα μιλήσω με την οικογένειά μου και με το δικηγόρο μου κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω όταν έρθει η ώρα. Σε αυτό το σπίτι είμαι δέκα χρόνια και τους αγαπώ όλους πάρα πολύ”.”

Διαβάστε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που απέλυσε τον μπάτλερ της η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.