Γερμανικές Αποζημιώσεις: ποιοι Έλληνες Ευρωβουλευτές ψήφισαν “ΟΧΙ”. Λίστα

Ποιοι Έλληνες Ευρωβουλευτές ψήφισαν “ΌΧΙ” για τις γερμανικές αποζημιώσεις;

Ολοκληρώθηκε η ψήφιση της βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ενώ δεν ψήφισαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού!

Σκληρή μάχη προκειμένου να γίνει δεκτή η πρότασή του για διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις έδωσε στις Βρυξέλλες στις 07/10/2014, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες και Ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Ως γνωστόν, ο Νότης Μαριάς είχε υποβάλλει την πρόταση του μετά τη συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 24/9/2014.

Η πρόταση του Νότη Μαριά τέθηκε τελικά σε ψηφοφορία στην κλειστή συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών στις 07/10/2014 και υπερψηφίστηκε μόνο από τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές και την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά.

Την καταψήφισαν η K.O. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο συμμετέχει η ΝΔ, η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη και οι Πράσινοι.

Διαβάστε τη λίστα με τους Ευρωβουλευτές που ψήφισαν “ΟΧΙ” για τις γερμανικές αποζημιώσεις:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΟΡΥΛΑΚΗΣ

Διαβάστε ποιο το ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.