Ποιος γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου [φωτο]

Ποιος γνωστός Ολυμπιονίκης πήρε την απόφαση να χωρίσει με τη σύζυγό του;

Εξαπλώθηκαν και στον αθλητικό κόσμο οι χωρισμοί και τα διαζύγια, αφού τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι γνωστός Ολυμπιονίκης τραβά χωριστούς δρόμους από τη σύζυγό του.

Βέβαια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης επιβεβαιώνει την είδηση του χωρισμού με δηλώσεις του στην Real Life: «Με την Αγγελική αποφασίσαμε να χωρίσουμε”.

gatsioudhsΠρόκειται για τον Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη!

Όπως ανέφερε ο Κώστας Γκατσιούδης στη Real “Μάλιστα πρόσφατα βγήκε και το διαζύγιο μας. Όμως οι σχέσεις μας είναι καλές, γιατί έχουμε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά έτσι ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά».

Η σχέση του ζευγαριού είναι καλή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, ο Γρηγόρης και η Μαρία, θα αποτελούν πάντα τον συνδετικό κρίκο τους. Ο Κώστας Γκατσιούδης και η Αγγελική είχαν γνωριστεί το 1998 και παντρεύτηκαν το 2005 στο Διδυμότειχο, ιδιαίτερη πατρίδα του αθλητή. Ο γάμος τους είχε αποτελέσει τότε μεγάλο γεγονός για την τοπική κοινωνία, η οποία θυμάται μέχρι και σήμερα το γλέντι που είχε γίνει.

Μετά την απόφασή τους, προτεραιότητά τους είναι η ανατροφή των παιδιών τους σε ισορροπημένο περιβάλλον. Ο Κώστας Γκατσιούδης έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, που θέλει να τα βλέπει όσο συχνότερα μπορεί. Παράλληλα διατηρεί και πρακτορείο ΠΡΟΠΌ.

Διαβάστε ποιο ζευγάρι της πολιτικής χώρισε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.